Blogger

Emilsen med Åndenød!

Sånne oksehudbein er sletts ikke ufarlig for unge, skrubbsultne Cairn på slankekur altså!

Emil jobba fælt med å få fortært en slik mindre knute her i forgårs, og synes vel ikke det gikk fort nok da – så han innhalerte likesågodt hele greia!

Cairn treff

Hei og hopp.
Jeg lurer på om det finnes noen treff/treninger for oss Cairn eiere i Oslo/Akershus-området en kveld eller 2 i uka?

DET HØSTES BÅDE I VÆRET OG HEDER OG ÆRE.

Lydighetscairnen Leah var lydig i dag, og godfølelsen i ringen var tilbake. De siste par stevnene har det ikke helt gått vår vei, men i dag var vi tilbake med godt samspill i ringen.

Ozzy - Norsk/Svensk viltsporchampion

Ozzy var ikke mange månedene da han første gangen fikk prøve å gå et lite blodspor. Han skjønte med en gang hva oppgaven gikk ut på og fant skanken uten problemer. En mer lykkelig og stolt hund skal du lete lenge etter (hadde han vist seg fram like fint i utstillingsringen, så hadde han nok fått bedre resultater der også).

Emil og Ronja på NBFs brukshundleir: Ikke lavest!!

Da har vi kommet hjem fra en fantastisk uke på Norsk Brukshundsportsforbund sin årlige bruksleir på Sølenstua!

Opprykk til LP Klasse 3.

JIPPI YAH YEH

Debuten i LP Klasse 2 ble en eneste stor opptur:-) 9 hunder stilte til start på NKK Drammen i dag. Jeg stilte opp med åpent sinn. Alt kan skje, det er noe eget med sånne debuter. Jeg visste heller ikke hva dommerne forventer av en Klasse 2 ekvipasje. Leah og jeg skulle ut som nest siste ekvipasje. Veldig mange hadde pådratt seg en null eller fler, så hvis vi klarte å komme oss gjennom uten null hadde jeg håp om en bra plassering. Og det klarte vi!!!!!

OPPRYKK TIL KLASSE 2

Norsk Retrieverklubb avd. Vestfold arrangerte offisielt LP stevne i Tønsberg 30. april. Leah og jeg reiste dit i håp om å få opprykk til Klasse 2. Og jammen fikk vi det. JIPPI YAH YEH... Vi gikk et nydelig program og endte på 180 poeng. Det holdt til en 4. plass av 22 startende.

NBF Rekruttlag-cairn

Hurra hurra – det lysner i grønne lier!
Emilsen – eller Gelitus Emil fra Lønneberget – og jeg da – har kommet med på Norsk Brukshundsportsforbunds Rekruttlag 2011! Dette betyr at vi får massemasse hjelp med brukstreninga vår fremover. Blandt annet blir det tre helgesamlinger i tillegg til ukessamlingen på Sølen i Femundsmarka. Vi er på runderingslaget sammen med endel ganske så mye større hunder enn Emil… BC, scæfer, rottis og cairn! Bra mix det.

Første runde Lybrag Cup vel overstått

Søndag 10. april arrangerte Hokksund og omegn hundeklubb første runde av LYBRAG cup. Dette er en lokal vennskapskonkurranse i lydighet, brukslydighet og agility mellom Drammen brukshundklubb, Hokksund hundeklubb og Hønefoss hundeklubb.

Cairn i reklamefilm for Norsk Tipping

For noen uker siden fikk jeg videresendt en e-post fra en kollega om at noen bekjente trengte en hund til innspill av en reklame film. Det var vedlagt et bilde av en hund de hadde sett for seg. Ingen av mine tre hunder likner i det hele tatt så jeg svare at jeg har hunder som er veloppdratte, lettlærte og miljøsterke, men de likner ikke på hunden på bildet. Er dere allikevel interessert? Rask svar om at ja, det var liten tid og de var interessert.

Syndiker innhold