Blogger

Snøen kapitulerer!

Endelig kan vi se bare felter i skogen og ikke bare hvitt-i-hvitt. Det har vært en morsom vinter med mye Cairntospannvirksomhet - men nå er det strax duket for The Real Thing; brukshundtreningene kan starte (hvertfall snart..). Emilsen var ute på sitt første spor i går på Lyngåsbanen. Vi trente mye spor ifjor og han begynte virkelig å få dreisen på det - men akk så kom snøen.

Vår i luften

Deilige dager på Hurum om dagen. Sol og varmegrader får fart i snøsmeltingen. Og apropos snøsmelting. Ikke alle vårtegn er like stilig. Når snøen forsvinner dukker det opp “ruker” overalt. Store, hårete ruker som har ligget i “dvale” under snøen forsvinner desverre ikke sammen med den. Plukk opp folkens, og gå foran som gode eksempler på hunde-eiere som tar ansvar.

Ventetid

Da er snart ventetiden over og vårt lille nøste kommer i hus i neste uke <3 Å som vi gleder oss!

Vi skal hente henne på torsdags kveld og har enda ikke bestemt navn, tenk det da?

Tigra skal ha valper

Hei. Jeg har en lykkelig cairn tispe på 4 år. Hun er alltid bli, og kommer da fra kennelen "Alltid Bli". Vi bor på gård og jeg driver med gjeterhund også.

Konkurransekurs 5. og 6. februar.

Skal man bli god hundetrener og hundefører så må man kurses. Og det har jeg blitt denne helga. Leah og jeg møtte opp med høye forventninger i Drammen Hundepark kl. 0900 lørdag og søndag morgen. Kursleder var Hege Johnsen. Hun har over 20 års erfaring som hundetrener og instruktør, og har vært i landslagstroppen i lydighet med flere egne hunder. Det formelig oser av kunnskap og erfaring, og mine forventninger ble i alle fall innfridd.

TAP OG VINN MED SAMME SINN

Leah har vært på årets første konkurranse i LP. På søndag var vi i Flatebyhallen i Ytre Enebakk. Siden vi var bare 3,5 poeng unna opprykk i november håpet jeg at vi skulle klare det denne gangen. men dengang ei......
Med 0 på hopp over hinder var opprykket rykket fra oss gitt.

Trimmekurs på Kirkenær

ÅRET MED LILLE LEAH.

Ja, nå er det 1 år siden jeg var i Bergen hos Mona og Tord og hentet lille Leah. Du verden så fort det året har gått, og du verden så mye glede Lille Leah har gitt oss.

Unngå (*Host!*) med nesevaksine..

Emilsen hoster!! Trodde først han hadde lurt seg til å sluke et griseøre så vi dro avsted til veterinær og ga han lett bedøvelse så vi kunne komme til nedi svelget.

Verdens beste kompis!

Noen kaller det galskap, jeg kaller det en lidenskap. Noen kaller det et desperat forsøk på å få morsfølelse for en skapning, jeg kaller det kjærlighet, omsorg og respekt for et annet vesen.

Syndiker innhold