Blogger

<3 BIS Veteran <3

Ønsker å gratulere Kirsti Fortun med BIS Veteran på JETTE i helgen ved Orkanger HK sin utstilling Lørdag 13.11.2010

Ønsker trimmekurs i Nord-Trøndelag!!

Uansett hvor mye jeg leser og ser vidoer om trimming av cairn, blir jeg sjeldent klokere. Synes det er vanskelig og føler jeg tar et skritt frem og TO tilbake!!

Søskengjenforening!

Emil har fått hund!
Gelitus Emil fra Lønneberget og søster Ronja Røverdatter er gjenforent hjemme hos oss på Kjellstad. Skikkelig julekveld her nå! Vi har hatt Ronja på prøve noen dager, da det er en stor avgjørelse å gå fra en til to hunder. Vi har jo også tre katter og en gris, så det er mye som skal klaffe. Alt har gått over all forventning, hun er en trygg og kontaktsøkende frøken - så idag sendte vi inn papirer og avtalte overtakelsen med oppdretter Gelitus.

Canis Klikketrenerkurs - Anbefales!

Da er vi ferdige med Canis ettårige klikketrenerkurs og anbefaler alle Cairn Terier eiere til å hive seg på "skolebenken" :-) Det er litt lekser, men du verden så morsomt og lærerikt. Anbefales!

LYDIGHET I ASKIM

Vi trenger konkurranse erfaring, så i går knallet vi til på stevne i Askim. Det vil si mange øvelser var det skikkelig smell over, andre var bare rødfis.

Fantastisk sporhund!

Ja, da har jeg det faktisk skriftlig! ‘Du har en fantastisk sporhund!’

Emil har hatt ’Sporeksamen’ på videregående sporkurs idag på klubbhytta til DBHK, Bikkjebu. Kursleder Mona hadde lagt et spor som ikke var merket, så jeg ante ikke hvor det gikk eller hvor langt det var.

Blodspor debutanter :-)

I dag har Thea og jeg gått BLODSPOR konkurranse – og du verden hvor gøy det var! Syntes det var kjempespennende å ikke vite hvor vi skulle og om vi i det hele tatt ville finne fram.

Nappenapp

Da er Emil nappet ned og midlertidig pensjonert fra utstillingsbransjen for noen måneder.

Napping av pelsen

Heisann.
Jeg har nå anskaffet meg en cairn terrier og er storfornøyd. Hun blir 10 uker gammel. Er det noen som har tips på hvor jeg kan nappe henne og hvor ofte?

Tøff verden for junior

Da har det gått litt tid siden siste innlegg her - og Hr Hund har rundet 9 mnd og tatt steget inn i juniorverdenen. Ser ut til at det blir slutt på BIG'er og BIR'er for en stund nå ja :0..

Syndiker innhold