Blogger

Ny på DinCairn

Nå er jeg og mine 7 cairn terriere endelig blitt medlemmer.
Den yngste, Dogrivers Igor ble født i natt!

Utstilling Vestnes 10Juli - BIS 4

Da har Runa fått prøvd seg på utstilling igjen, og gledet meg veldig. Det gikk kjempe bra, Hun var helt super. BIS 4 ble resultatet til slutt!

Leah på sporet

Nå er vi endelig i gang igjen med div. aktiviteter etter en laaaaang pause, og Leah er klar som et egg. I går var det blodspor på programmet.

Ros med leke ved sporslutt

Her finner Emil leken som ligger i enden av sporet. Lek var et stort tema på Sølenleiren og jeg skjønner jo at nøkkelen til en skikkelig brukscairn består i å lære den å leke skikkelig.

Emil på brukshundleir: Laveste gutten på Sølen.

Da er en kjempeflott uke på Brukshundleir på Sølen forbi. Emil og jeg har vært i sporgruppa til Torgeir Rui fra Trondheim, en utrolig lærerik uke.

Emil lurer på om det finnes flere bruksCairn derute....

Finn Mann!Finn Mann!Emil runder snart ni måneder og er blitt enslags ungdom. Vaktinstinktet hans har våknet og han varsler titt og ofte om mystiske ting utenfor vinduet om kvelden og synes at tisper med løpetid er en ganske så kul ting.

Siden jeg ikke kjøpte hund for å ha pryd foran peisen så har vi nå startet med å prøve ut flere aktiviteter. Han har allerede vært på endel utstillinger og greid seg veldig bra. Nå er det strax tid for å starte i Juniorklassen, og jeg er kjempespent på hvordan dommerne bedømmer han nå.

Napping

Vi trenger sårt hjelp til å få nappet vår Pontus. Han har så lang pels nå. Jeg klarer ikke å gjøre dette selv da jeg sliter med vondt i nakke og skuldre.

3.plass i best i gruppen!

Da er vi ferdig med utstillingen, og det gikk kjempe bra! Vi kom på 3.plass i gruppen, og er superfornøyd! Dette var jo første gangen vår, så forventet egentlig å komme på bunn.

Leah på SPA

I dag fikk Leah sin 3. behandling hos Aquadog. Hun går fortsatt på tredemølla. 3 omganger i dag, mot 2 forrige gang, så belastningen økes gradvis. Fortsetter med samme treningsopplegg hjemme.

Han eller tispe?

Syndiker innhold