Blogger

Leah på vannterapi.

Det er nå 14 dager siden Leah ble operert for korsbåndruptur, og det går sakte fremover. I dag hadde hun første behandling hos Aquadog i Sandvika. Jeg har stor tro på dette konseptet.

Tips til napping og utstilling?

Hei igjen! Nå nærmer det seg til første utstilling for lille Runa, eller rettere sagt valpeshow. Dette blir første gang for oss begge, og jeg kjenner jeg er litt spent.

Treningscup!

Lille Thea har vært med treningscup i LP denne helgen, kjempeflink rekrutt var hun :-) Gikk som en klokke under hele lineføringen, men var nok litt overrasket over at hun ikke fikk noe "snop" underv

To valpeshow på rad. Emil har jobbet for føden.

Emil har vært på valpeshow i Solbergelva i helgen. Og det er jo interessant å se hvor forskjellig dommere dømmer.

LEAH MÅ OPERERES

Leah har pådratt seg en skade i korsbåndet, og må opereres. Har vært på Drammen dyreklinikk i dag. Var der for 14 dager siden også.

Er så stolt av mine to søte små

Jeg har to hunder, en Drever på over året, og en Carin Terrier valp på 3.5 mnd. Når jeg fikk dreveren var jeg ganske sikker på at jeg en dag skulle ha to hunder, men var ikke bestemt på når. Siden vi bor på landet, er det ett stykke for å komme seg på hundetreninger, og andre aktiviteter midt i uka, så ble ikke så mye sosialisering for dreveren. Heller hadde vi ikke så mange rundt oss som hadde hund.

Emil har fått katt..

Hjeelp! Vi hentet en liten kattunge igår. Og Emil er helt skrullete. Bjeffer hysterisk bare han ser halen på den og peser som besatt om han lukter at kattungen er i nærheten.

Sesongens første blodspor.

Livet med Leah.

Har visst ikke blogget her etter at jeg fikk min nye tur og treningskompis. Lille Leah kom hjem til oss 5. desember i fjor. Ei nydelig frøken fra Bergen. (Kennel Passa På.)

Valpeshow venter....

Til lørdag skal Emil på sitt første valpeshow i Letohallen på Dal... Vi har øvd mye på å gå med utstillingsline og litt (bare litt...) på å stå på bord.

Syndiker innhold