Blogger

Emil er blitt beige nakenhund!

Har slitt med stripping en ukes tid nå vel. Det ville jo ikke løsne, dette svarte valpehåret...

Klikkertrening fortsettelse

Vi hadde innkallingstrening i går mens vi var ute og gikk. Det går bra så langt. Han har skjønt at han må borti targeten når han kommer.

Klikkertrening

Et nytt år gir nye muligheter og i år har vi tenkt å starte med klikkertrening. Jeg har begynt å se nytten av det i en hver sammenheng.

Leo og julen

I fjor var Leo bare 3 måneder da julenisser, juletre og julepynt invaderte stua. Det ble ikke særlig godt mottatt for å si det sånn.

Kan noen hjelpe meg å laste ned lydfilen til pc'n?

Jeg har prøvd å lagre lydfilen på egen pc, men får bare spilt den når jeg er på nett. Ønsker å få overført lyden til cd, sånn at jeg kan spille den for valpen min med litt lyd på.

En liten julehistorie........., eller noe sånt!

Dagen før dagen er alle mer eller mindre stresset. Det meste er i boks, maten er i hus, den siste rengjøringen er snart klar og pakkene er også ferdig innkjøpt og levert og mottatt fra familie og venner. Pakker ja, der er vist ikke bare barna som er spent på hva som kommer under juletreet i morgen. Vår gamle Kasper på snart 11 1/2 år er blitt senil og har gått i barndommen. Han klarte nemlig ikke å vente til imorgen, så han har lusket seg ned i kjeller-rommet der alle pakkene ligger.

Emil has arrived!

Da har Emil vært her snart en uke allerede. Og det går jo alldeles kjempebra.

Nærmer seg...

Igår var vi å hilste på vår kommende Cairn - Emil!
Nå er det bare to drøye uker før han kommer hit og vi gleder oss mer til det enn til julaften!

Venter på Cairn..

Jeg er en av dem som er langt over gjennomsnittet dyreinteressert. Veterinær skulle jeg bli.

Agility er gøy, særlig når det går bra!

I klubben der vi, Anniken og Kita (Ca-Miba´s Kiwita Emilsdatter), driver med agility,Nidaros Brukshundklubb, har vi hatt internkonkurranser i år fra mai til oktober.

Syndiker innhold