Blogger

Liten, men tøff

Er det sånn at hunder ordner opp selv? For vi har en nabo med en gigantisk hund. Den er som en ponni for småbarna liksom. Mira rekker den ikke halvveis opp på bena engang.

Ferie?

Ole og jeg sitter her og diskuterer ferien vår. Vi skal til Spania i år også, siden moren hans bor der. Og vi vil helst være der i 3 uker, vi ser henne så sjeldent, og tiden går så fort.

Nynappet:-P

Vi har nå nappet Amira skikkelig. Etter boka. Vi holdt på kjempelenge! Tror nok ikke hun ble nappet ofte der hun var før.

Dyrlege

I går var Amira hos dyrlegen. Det var helt forferdelig, det likte hun absolutt ikke. Han kjente på henne, og fant en fettkul på magen.

Mitt første innlegg!

Takk for støtten Borghild og Janet.

Ja klasse 3 debuten var en gedigen nedtur, men vi har jobbet oss opp av den gropa nå. Har byttet belønningsstrategi, og det ser ut som det funker bra.

Cairn og bjeffing?

Jeg er fersk i gamet og har nå i flere år snakket om hund og nå er vi endelig blitt enig om rase og skal skaffe oss en Cairn.

Fiasko i kl 3 debut.

Ja så var debuten i klasse 3 unnagjort. Og det var ingenting å skrive hjem om desverre. Med hele 6 nuller ble det hele rett og slett komisk.

Nærmer seg kl.3 debut.

Lenge siden jeg har skrevet blogg innlegg nå. Det er rett og slett fordi det ikke er så mye nytt å melde. Snøen og kulda begrenser mulighetene for lydighetstrening desverre.

Black Thunder Kennel

I helgen var vi å besøkte kennelen vi skal kjøpe "embla" fra.

Syndiker innhold