Blogger

SKAL ENDELIG FÅ MIN ETTERLENGTEDE VALP PÅ SØNDAG

Til søndag får jeg min nye cairn valp, og gjett om alle gleder seg. I morgen skal vi ut og handle utstyr og vi diskuterer navn i det uendlige.

Årets første konkurranse

Når man har vært med på noen agilitykonkurranser, lærer man seg å sette pris på "dårlige" resultater. At man blir disket, trenger ikke å bety at man gjøre en dårlig konkurranse. Sånn var det i den første konkurransen i 2009 også, selv om jeg kanskje synes det ble i overkant mange disker...

Kurs med Øystein Ødegaard.

Hurra, vi har fått plass på et weekend konkurransekurs med Øystein Ødegaard i april. Det gleder jeg meg veldig til.

Avstandskommandering og metall.

Vi trener javnt og trutt, og prøver å finne løsninger på de vanskelige øvelsene. Har fokus på 2 øvelser. Det er metall appporten og avstandskommanderingen.

Vrien S

På en agilitybane finnes det et nærmest uendelig antall av hinderkombinasjoner. Og da blir det omtrent umulig å trene på alt. På søndagens trening oppdaget jeg i alle fall en ting jeg ikke har trent på før, som var litt vrient...

Trening 12. januar

I går hadde vi ny trening i ballbingen. Har jobbet med metall apporten i det siste. Inka har ikke villet ha noe med den å gjøre.

Trening i Asker.

På tirsdag var det ikke trening i Lier pga. sykdom blant medlemmene i LP- gjengen. Da benyttet vi sjansen til å reise til Asker og trene sammen med Kristin Gudem og hennes treningskamerater.

Fantastisk

Ny agilitytrening i kveld, og den kan oppsummeres veldig kort: jeg har en fantastisk hund!

Trening 6. januar.

Pakket bikkje og utstyr i bilen og tok ei økt i ballbingen til barneskolen i kveld. Der er det flotte forhold med flombelysning og perfekt underlag. Det er så kult å jobbe med Inka om dagen.

Sesongoppkjøringa i gang!

Sesongen i fjor ble ødelagt på grunn av skade (meg, ikke hunden), men i år satser vi knallhardt på opprykk til klasse 3 i agility. Vi har hatt en 3 måneder lang treningspause, så jeg var litt spent på hvordan vår første trening i 2009 skulle gå.

Syndiker innhold