Blogger

LP Klasse 3 i Kongsberg 25. august 2012

Vi trener og trener og trener. Og jammen hjelper det. På vår andre konkurranse i Klasse 3 kom vi på en flott 2. plass. En 0 på apportering over hinder fratok oss opprykk til Elite.

Svømmetisvøm!

Emilsen og jeg har gått til kamp mot kiloene!
Han er usannsynlig glad i mat og har svært lett for å legge på seg. Og en tykk Cairn er en treg Cairn…

Valpeshow:)

Idag var Dixie og matfar på Valpeshow og tok 2 av 3 seiere:) Matfar kjempestol, jeg sliten trøtt;)

Albert stiller opp

Sir Will's Jackass (Albert) er en Cairn Terrier på 3,5 år som har fungert utmerket som familiehund. Han er nesten aldri syk og alltid glad og leken.

Innendørs kunstgress

Da har vi begynt å trene litt innendørs igjen i Drammen Hundepark. Et ombygget drivhus med kunstgress. Har hatt en liten pause derfra da det ble litt for tett med hunder og litt for mye opphissing på andre hanner sånn plutselig.

Bli med og gi LP Cairn Sjokk!

Ser Elin og Leah ønsker godt nytt år her og jeg må da få slenge meg på den jeg og!
Og med det samme gratulere med mange flotte resultater iår! Elin har hele tiden jobbet flott og målbevisst med Leah og vi ser jo alle at det har gitt resultater!

GODT NYTT ÅR

Et helt nytt og ubrukt år ligger foran oss. Blir spennende å se hva det bringer med seg. Mange cairn eiere studerer terminlister i disse dager, sjekker påmeldingsfrister og dommerlister og planlegger hunderelaterte aktiviteter. Gøy at så mange er aktive med hundene sine.

Mitt Nye Hjem

jeg er Dixie;) og min matfar er veldig sjer og kosete med meg:) passer om meg godt å trur det blir ei fin tid framover:) gler meg te å trene med han;D

Lenge å Vente:(

Da er det faktisk 7 dager igjen:) te hun er i hus DIXIE jenta mi ;) gleder meg, lengter etter hu no:) vi kommer te å få det koslig når alt blir på plass:)

Dixie i Sikte:)

Syndiker innhold