ÅRET MED LILLE LEAH.

Ja, nå er det 1 år siden jeg var i Bergen hos Mona og Tord og hentet lille Leah. Du verden så fort det året har gått, og du verden så mye glede Lille Leah har gitt oss.

Husker godt det lille nøstet som satt på armen min inne på Flesland. Mange beundrende blikk og hender som ville hilse. Flyturen hjem gikk fint, turen med flytoget likeså. Bilturen fra Asker gikk også uten problemer. Bare en liten tissestopp i Røyken.

Vel hjemme ruslet lille Leah rundt og gjorde seg kjent i sitt nye hjem. Rolig og harmonisk da som nå. Jeg hadde 14 dager ferie når Leah kom hjem, så vi hadde masse tid til sosialisering. Leah var med til barneskolen, til jobben min i bofellesskapet og på besøk til hundevenner. Og overalt ble det kommentert hvor rolig og oppmersom Leah var.
Allerede første uka i sitt nye hjem fikk Leah lære enkle triks. Jeg var bevisst på at jeg ville ha en hund som synes det er moro å lære, og det har jeg jammen fått. Det å jobbe med valpen helt fra den er 7-8 uker, og lære den triks skaper et sterkt bånd som er viktig i videre LP trening. Og så får man en hund som liker å lære i bonus.

Jeg oppdaget fort at det var potensiale i lille Leah når det gjelder LP trening. Så ivrig, oppmerksom, fokusert og lærevillig. Med fokus på momenter begynte vi innlæringen av de ulike LP øvelsene veldig tidlig. 10 måneder gammel debuterte Leah i LP ringen. Og 1 år gammel manglet vi 3,5 poeng på opprykk til klasse 2. Og det med 3 måneders avbrekk i treningen grunnet en skade i korsbåndet som måtte opereres.

Lille Leah har opplevd mye i sitt korte liv. I tillegg til ukentlige LP økter har vi gått noen blodspor, vi har gått mange, mange turer med gode hundevenner, vi har vært på et par utstillinger og vi har deltatt på LP konkurransekurs. Vi har vært på bondegårdsbesøk, på stranda, i stallen og på fjelltur. Vi har kjørt buss og heis og fly og tog. Det er vel strengt tatt det som kalles sosialisering.

Lille Leah er sterkt knyttet til meg, og jeg til henne. Noen ganger slår det meg at hun vet hva jeg tenker på. Hun følger meg i ett og alt. Har alltid et lite øye med hva jeg driver med, og ligger alltid ved beina mine når jeg setter meg ned. Hvis hun ikke ligger på fanget da. Da koser vi oss fælt.

Håper jeg får mange, mange år sammen med lille Leah.

Syns det mangler resultater

krikos bilde

Syns det mangler resultater under Resultatservise jeg, Elin...
Legg ut legg ut!

To Cairn or not to Cairn
http://krikoshka.wordpress.com