Bloggen til elin

Leah på sporet

Nå er vi endelig i gang igjen med div. aktiviteter etter en laaaaang pause, og Leah er klar som et egg. I går var det blodspor på programmet.

Leah på SPA

I dag fikk Leah sin 3. behandling hos Aquadog. Hun går fortsatt på tredemølla. 3 omganger i dag, mot 2 forrige gang, så belastningen økes gradvis. Fortsetter med samme treningsopplegg hjemme.

Leah på vannterapi.

Det er nå 14 dager siden Leah ble operert for korsbåndruptur, og det går sakte fremover. I dag hadde hun første behandling hos Aquadog i Sandvika. Jeg har stor tro på dette konseptet.

LEAH MÅ OPERERES

Leah har pådratt seg en skade i korsbåndet, og må opereres. Har vært på Drammen dyreklinikk i dag. Var der for 14 dager siden også.

Sesongens første blodspor.

Livet med Leah.

Har visst ikke blogget her etter at jeg fikk min nye tur og treningskompis. Lille Leah kom hjem til oss 5. desember i fjor. Ei nydelig frøken fra Bergen. (Kennel Passa På.)

Takk for støtten.

Vil bare få takke både kjente og ukjente for alle koselige meldinger som kom inn i gjesteboka til Inka etter at vi måtte avlive henne.

Til minne om Inka

I dag måtte vi ta den tunge veien til veterinæren. Inka var blitt så dårlig at vi ikke kunne la henne lide mer. Nyresvikten hennes kunne ikke helbredes, så dette var eneste utvei.

Inka har fått nyresvikt.

Det gjør så ufattelig vondt. Inka har tatt blodprøver som viser at hun har alvorlig nyresvikt. Nyrefunksjonsprøvene urea og kreatinin er 7 og 10 ganger høyere enn referanseområdene.

Inka har fått hjemmeside

Hei.

Sjekk denne hjemmesida

Bilder fra treninger kommer etterhvert.

Syndiker innhold