Bloggen til elin

Takk for støtten Borghild og Janet.

Ja klasse 3 debuten var en gedigen nedtur, men vi har jobbet oss opp av den gropa nå. Har byttet belønningsstrategi, og det ser ut som det funker bra.

Fiasko i kl 3 debut.

Ja så var debuten i klasse 3 unnagjort. Og det var ingenting å skrive hjem om desverre. Med hele 6 nuller ble det hele rett og slett komisk.

Nærmer seg kl.3 debut.

Lenge siden jeg har skrevet blogg innlegg nå. Det er rett og slett fordi det ikke er så mye nytt å melde. Snøen og kulda begrenser mulighetene for lydighetstrening desverre.

Kurs med Øystein Ødegaard.

Hurra, vi har fått plass på et weekend konkurransekurs med Øystein Ødegaard i april. Det gleder jeg meg veldig til.

Avstandskommandering og metall.

Vi trener javnt og trutt, og prøver å finne løsninger på de vanskelige øvelsene. Har fokus på 2 øvelser. Det er metall appporten og avstandskommanderingen.

Trening 12. januar

I går hadde vi ny trening i ballbingen. Har jobbet med metall apporten i det siste. Inka har ikke villet ha noe med den å gjøre.

Trening i Asker.

På tirsdag var det ikke trening i Lier pga. sykdom blant medlemmene i LP- gjengen. Da benyttet vi sjansen til å reise til Asker og trene sammen med Kristin Gudem og hennes treningskamerater.

Trening 6. januar.

Pakket bikkje og utstyr i bilen og tok ei økt i ballbingen til barneskolen i kveld. Der er det flotte forhold med flombelysning og perfekt underlag. Det er så kult å jobbe med Inka om dagen.

Er nordmenn født med skøyter på beina?

Mye er skrevet om norske unger som er blitt tykke og late. For mye tid foran Playstation og PC heter det. Det stemmer nok til dels, men du verden for et yrende folkeliv på Røskestadvannet i dag.

Vårfornemmelser.

Hadde fri i dag. Fikk rydda ut jula på formiddagen. Litt vemodig egentlig, men samtidig deilig å få støvete nisser pakket på loftet.

Syndiker innhold