Bloggen til elin

GODT NYTT ÅR

Et helt nytt og ubrukt år ligger foran oss. Blir spennende å se hva det bringer med seg. Mange cairn eiere studerer terminlister i disse dager, sjekker påmeldingsfrister og dommerlister og planlegger hunderelaterte aktiviteter. Gøy at så mange er aktive med hundene sine.

DET HØSTES BÅDE I VÆRET OG HEDER OG ÆRE.

Lydighetscairnen Leah var lydig i dag, og godfølelsen i ringen var tilbake. De siste par stevnene har det ikke helt gått vår vei, men i dag var vi tilbake med godt samspill i ringen.

Opprykk til LP Klasse 3.

JIPPI YAH YEH

Debuten i LP Klasse 2 ble en eneste stor opptur:-) 9 hunder stilte til start på NKK Drammen i dag. Jeg stilte opp med åpent sinn. Alt kan skje, det er noe eget med sånne debuter. Jeg visste heller ikke hva dommerne forventer av en Klasse 2 ekvipasje. Leah og jeg skulle ut som nest siste ekvipasje. Veldig mange hadde pådratt seg en null eller fler, så hvis vi klarte å komme oss gjennom uten null hadde jeg håp om en bra plassering. Og det klarte vi!!!!!

OPPRYKK TIL KLASSE 2

Norsk Retrieverklubb avd. Vestfold arrangerte offisielt LP stevne i Tønsberg 30. april. Leah og jeg reiste dit i håp om å få opprykk til Klasse 2. Og jammen fikk vi det. JIPPI YAH YEH... Vi gikk et nydelig program og endte på 180 poeng. Det holdt til en 4. plass av 22 startende.

Første runde Lybrag Cup vel overstått

Søndag 10. april arrangerte Hokksund og omegn hundeklubb første runde av LYBRAG cup. Dette er en lokal vennskapskonkurranse i lydighet, brukslydighet og agility mellom Drammen brukshundklubb, Hokksund hundeklubb og Hønefoss hundeklubb.

Vår i luften

Deilige dager på Hurum om dagen. Sol og varmegrader får fart i snøsmeltingen. Og apropos snøsmelting. Ikke alle vårtegn er like stilig. Når snøen forsvinner dukker det opp “ruker” overalt. Store, hårete ruker som har ligget i “dvale” under snøen forsvinner desverre ikke sammen med den. Plukk opp folkens, og gå foran som gode eksempler på hunde-eiere som tar ansvar.

Konkurransekurs 5. og 6. februar.

Skal man bli god hundetrener og hundefører så må man kurses. Og det har jeg blitt denne helga. Leah og jeg møtte opp med høye forventninger i Drammen Hundepark kl. 0900 lørdag og søndag morgen. Kursleder var Hege Johnsen. Hun har over 20 års erfaring som hundetrener og instruktør, og har vært i landslagstroppen i lydighet med flere egne hunder. Det formelig oser av kunnskap og erfaring, og mine forventninger ble i alle fall innfridd.

TAP OG VINN MED SAMME SINN

Leah har vært på årets første konkurranse i LP. På søndag var vi i Flatebyhallen i Ytre Enebakk. Siden vi var bare 3,5 poeng unna opprykk i november håpet jeg at vi skulle klare det denne gangen. men dengang ei......
Med 0 på hopp over hinder var opprykket rykket fra oss gitt.

ÅRET MED LILLE LEAH.

Ja, nå er det 1 år siden jeg var i Bergen hos Mona og Tord og hentet lille Leah. Du verden så fort det året har gått, og du verden så mye glede Lille Leah har gitt oss.

LYDIGHET I ASKIM

Vi trenger konkurranse erfaring, så i går knallet vi til på stevne i Askim. Det vil si mange øvelser var det skikkelig smell over, andre var bare rødfis.

Syndiker innhold