LEAH MÅ OPERERES

Leah har pådratt seg en skade i korsbåndet, og må opereres. Har vært på Drammen dyreklinikk i dag. Var der for 14 dager siden også. Fikk da betennelsesdempende tabletter og beskjed om å ta det med ro. Dette har ikke hjulpet, så etter dagens undersøkelse ble konklusjonen opersajon. Veldig trist, men skader kan skje. Røntgen bilder viser at Leah har flotte, rette lårbein. (Slike skader kan lettere oppstå hvis beina er vinklet innover.) Så vi har nok hatt max uflaks. Hvis noen har erfaring med denne type skade hadde det vært koselig med tilbakemelding.

Lykke til!

krikos bilde

Stakars Leah. Max uflaks å få slikt noe da. Jeg har dessverre ikkenoe erfaring med sånn skade, men har jo Emil som er like gammel og må jo bare si jeg føler med deg/dere. Han haltet litt for noen måneder siden og jeg var jo livredd det skulle være noe alvorlig. Ønsker lykke til - det bør jo gå bra da.

Vi krysser det vi har :o)

Turunds bilde

Vår gamle tispe Verna ble operert på sine gamle dager med veldig bra resultat. Hun var "bare" en hund uten særlige krav, men fungerte bra etterhvert. Løp i skogen lett som ingenting. Har 2 stk i klubben som er operert på samme klinikk. Begge går agility i klasse 3, og begge er tilbake for fullt på konkurranser. Så forøvrig raskest framgang på den av de som hadde økonomi til svømmetrening etter operasjonen. Masse lykke til, dette går bra - vi følger med på siden din Leah.

Operasjon

graces bilde

Hvordan går det med Leah etter operasjonen? Gutta og vi hilser så masse til henne og ønsker god bedring.