OPPRYKK TIL KLASSE 2

Norsk Retrieverklubb avd. Vestfold arrangerte offisielt LP stevne i Tønsberg 30. april. Leah og jeg reiste dit i håp om å få opprykk til Klasse 2. Og jammen fikk vi det. JIPPI YAH YEH... Vi gikk et nydelig program og endte på 180 poeng. Det holdt til en 4. plass av 22 startende.

Øvelsene var fordelt på 2 ringer denne gangen. Fellesøvelser, lineføring, dekk fra holdt og innkalling i første ring. Så var det over i ring 2 for å fullføre med stå under marsj, hopp over hinder og avstandskommandering. Vet ikke helt om det er en fordel at det blir arrangert på denne måten. Man får jo mulighet til å belønne og oppmuntre hunden litt på vei fra den ene ringen til den andre, men samtidig må man jobbe hunden opp på nytt etter pausen.

Med opprykket har vi nådd det første delmålet for i år. Så får vi se om det blir debut i klasse 2 i løpet av høsten. Nå skal vi bruke tid på å bli mer stabile i Klasse 2 øvelsene før vi melder oss på i denne klassen.
Vi er godt i gang med innlæringen av de nye øvelsene som kommer i Klasse 2, men vi forhaster oss ikke. Leah er ung og vi har god tid. LP dommerne anbefaler å være i den nåværende klassen en stund til så hunden får flere opplevelser av å lykkes i konkurranse-ringen.

Her er våre karakterer i dag:

Tannvisning: 9
Felles dekk: 10
Lineføring: 8,5
Dekk fra holdt: 8,5
Innkalling: 9
Stå under marsj: 9
Fritt hopp over hinder: 9
Avstandskommandering: 8,5
Helhet: 9

Gratulerer med opprykk

runes bilde

Dette var moro, gratulerer så mye. Kjempeflott hund, som har en veldig flink treningskamerat!