TAP OG VINN MED SAMME SINN

Leah har vært på årets første konkurranse i LP. På søndag var vi i Flatebyhallen i Ytre Enebakk. Siden vi var bare 3,5 poeng unna opprykk i november håpet jeg at vi skulle klare det denne gangen. men dengang ei......
Med 0 på hopp over hinder var opprykket rykket fra oss gitt.

Men vi prøver igjen. Den som gir seg har tapt. 5. og 6. februar skal vi på konkurransekurs klasse 2. Det gleder jeg meg veldig til. Håper å få masse tips om hvordan skape mer trøkk, motivasjon og forventning i cairnpelsen.
Har endret treningen litt, og tror vi er inne på et nogenlunde rett spor nå. Det gjelder å skape en balanse mellom krav, kriterier, forventning, lek, motivasjon og belønning. Ikke alltid like enkelt. Det er jo tross alt cairn det dreier seg om, ikke border collie.

Vi har startet egen hundeklubb her i Hurum også. På tirsdager har vi felles tur, og nå på tirsdag møtte 13 hunder med eiere opp. Litt av et syn der vi kom gående som en hærskare med stort og smått i størrelse fra Norwich til St.Bernhard.
Blir litt som Napoleon med sin hær: "Og alle hadde bukser med pølsebiter i" "Og alle hadde vester med refleksstriper i"

Vi i styret i hundeklubben håper på mye aktivitet med hund utover våren. Nybegynner kurs LP er allerede satt opp i mai. I september arrangerer vi Bronsemerkekurs, og i løpet av sommeren blir det nok et sporkurs også.