Trening i Asker.

På tirsdag var det ikke trening i Lier pga. sykdom blant medlemmene i LP- gjengen. Da benyttet vi sjansen til å reise til Asker og trene sammen med Kristin Gudem og hennes treningskamerater. De trener i kjelleren på et parkeringshus, godt og varmt. Sikkert 20 grader der inne. (Hvis du leser dette Grace, skulle jeg hilse så mye. Kristin husker dere godt fra kurs.)

Kristin og co legger opp treningen sin på akkurat samme måte som vi i LP-gjengen til Vegar Nordby. De har hovedsakelig egentrening, men hjelper hverandre og deler erfaringer. Og de trener kun med positiv forsterking.

I parkeringshuset fikk jeg virkelig erfare hvor viktig det er å trene i forskjellige miljøer. Inka likte seg ikke noe særlig her. Det var ventilasjonsanlegg som slo seg av og på. Ukjente lyder for Inka. Når noen kastet metall apporten ble det en vanvittig gjenklang som var skremmende. Og det var fryktelig støvete der, noe som innebar bad med medisinsk shampoo når vi kom hjem. Inka har jo støvallergi.
Det ble litt fvf trening på oss bare siden jeg så Inka var utilpass.

Det som var kjempepositivt var at Inka satt som ei dronning på felles sitt og lå musestille på felles dekk selv om hun var utilpass i miljøet. Det er terriern sin det.

Nå gleder vi oss til tirsdag og trening med LP-gjengen.

Lydighetskurs

graces bilde

Du får hilse så masse tilbake. Dasher og spesielt jeg lærte mye på kurs med Kristin Gudem :-)