Emil har fått katt..

Hjeelp! Vi hentet en liten kattunge igår. Og Emil er helt skrullete. Bjeffer hysterisk bare han ser halen på den og peser som besatt om han lukter at kattungen er i nærheten. Katten er helt sjokkert og freser så han spytter etter hunden.. Nå skal det sies at vi har to katter fra før, som Emil oppfører seg noenlunde OK mot - selv om han jager dem innimellom. Kattene bodde her når Emil kom, det er anneledes nå, for Emil kom før han lille her.. Kattene greier imidlertid å ta igjen, det kan nok ikke han lille her. Er redd han skal bli tygd i to.
Så nå er huset vårt delt i to med grind. Synes jo synd på Emil som ikke får kommet inn i stua da...

Det går bedre!

krikos bilde

Vi har fjernet grinda og Emil peser litt mindre nå..
Kattungen greier utmerket å beskytte seg selv og gjemme seg, så dette går nok bra.

Emil og kattungen

runes bilde

Fortsatt fremgang, eller har Emil ennå litt lyst til å sette tenna i den lille? Morsomt å lese om sånne små hverdagsproblemer og opplevelser!

Joda går bedre

krikos bilde

Emil er litt roligere og lillekatt har funnet ut hvor han skal rømme hen for å komme i sikkerhet for den fryktelige hunden.. Det hender Emil trenger han opp i et hjørne, men da freser og spytter han og langer ut med labben, så Emil trekker seg kjapt tilbake. De er imidliertid aldri alene hjemme sammen, for det er jo ikke greit å vite når instinktene tar overhånd.

Hund og katt.

solpjuskens bilde

Katt i samme hus som min Cairn hadde ikke gått bra, han er en gal kattejeger. Men det går sikkert ann å venne dem til det.Lykke til.