Emilsen med Åndenød!

krikos bilde

Sånne oksehudbein er sletts ikke ufarlig for unge, skrubbsultne Cairn på slankekur altså!

Emil jobba fælt med å få fortært en slik mindre knute her i forgårs, og synes vel ikke det gikk fort nok da – så han innhalerte likesågodt hele greia!

Og det gikk særs dårlig; Oksehudknuten satt bom fast jo! Det kom nesten ikke luft inn – eller ut!! Panikken sto i øynene på min brunbrindla Cairnhann og han forsøkte å innta en slags sagkrakkpositur for å få harka opp herket igjen. Krumma ryggen, øra ut og halen mellom beina. Men det gikk ikke! Bare små pip kom forbi knute – h%&¤(/ !
Vi menneskene i huset fikk jo og lettere panikk og forsøkte Heimlich (brannmannstriks) på Dyret, vi prøvde å riste han opp/ned, men gjett om han snerret illsint da!

Emil var livredd og fikk nesten ikke puste! Gode råd var svært dyre nå... – En rask telefon til alltid hjelpsomme veterinær Jardar Aasen, en stk gispende Cairn inn i bilen og vips var vi fremme på behandlingsrommet hos Jardar ti minutter etter!
Først forsøkte han å åpne munnen til Emil. Men nei, all hans terriertrass gjorde det plent umulig. Munnen forble lukket. Basta. Veterinæren gjorde så noe mystisk. Trykket på noen punkt på utsiden av spiserøret og plutselig trakk Emil pusten og logret som besatt!

Han peste rundt på gulvet mens kroppen hans inntok bananform så han kunne få logra hardt nok!

Emil – og vi menneskene og – var såååå lettet! Oksehudklumpen forsvant videre ned i magen og er nok, as we speak, greit levert ut igjen i naturen som gjødsel.

Skitskummel opplevelse. Ingen sånne oksehudkluper her mer altså. Tror det må gå kun i margben fremover jeg. Men det er heller ikke helt på menyen til en Cairn på slanker’n da.
Så dere derute – vi tar gjerne imot tips på tyggeben man ikke mister pusten av og som man ikke får pølseform på kroppen av!

Back On track uten Oksehudknute i halsen.: Fremmedlegemet har her forlatt sin plass i spiserøret. Back On track uten Oksehudknute i halsen.: Fremmedlegemet har her forlatt sin plass i spiserøret.

graces bilde

Godt at det gikk bra!

Oj, dette var skummelt, har alltid vært redd for at noe slikt skal skje med våre. Vi gir bare myke tyggebein (dentastick), men de blir derimot spist opp på et blunk ;-)

krikos bilde

Treige greier asså...

Ja de går og ned på høykant her. Utfordringen er å finne noe som;
1) de synes er godt
2) de ikke blir kvalt av
3) det tar lang tid å spise
4) de ikke blir trillrunde av!

Mer enn Kinderegg altså - hele 4 ting på en gang....

To Cairn or not to Cairn
http://krikoshka.wordpress.com

nettløsning levert av bitjungle