Bloggen til kriko

Nappenapp

Da er Emil nappet ned og midlertidig pensjonert fra utstillingsbransjen for noen måneder.

Tøff verden for junior

Da har det gått litt tid siden siste innlegg her - og Hr Hund har rundet 9 mnd og tatt steget inn i juniorverdenen. Ser ut til at det blir slutt på BIG'er og BIR'er for en stund nå ja :0..

Ros med leke ved sporslutt

Her finner Emil leken som ligger i enden av sporet. Lek var et stort tema på Sølenleiren og jeg skjønner jo at nøkkelen til en skikkelig brukscairn består i å lære den å leke skikkelig.

Emil på brukshundleir: Laveste gutten på Sølen.

Da er en kjempeflott uke på Brukshundleir på Sølen forbi. Emil og jeg har vært i sporgruppa til Torgeir Rui fra Trondheim, en utrolig lærerik uke.

Emil lurer på om det finnes flere bruksCairn derute....

Finn Mann!Finn Mann!Emil runder snart ni måneder og er blitt enslags ungdom. Vaktinstinktet hans har våknet og han varsler titt og ofte om mystiske ting utenfor vinduet om kvelden og synes at tisper med løpetid er en ganske så kul ting.

Siden jeg ikke kjøpte hund for å ha pryd foran peisen så har vi nå startet med å prøve ut flere aktiviteter. Han har allerede vært på endel utstillinger og greid seg veldig bra. Nå er det strax tid for å starte i Juniorklassen, og jeg er kjempespent på hvordan dommerne bedømmer han nå.

To valpeshow på rad. Emil har jobbet for føden.

Emil har vært på valpeshow i Solbergelva i helgen. Og det er jo interessant å se hvor forskjellig dommere dømmer.

Emil har fått katt..

Hjeelp! Vi hentet en liten kattunge igår. Og Emil er helt skrullete. Bjeffer hysterisk bare han ser halen på den og peser som besatt om han lukter at kattungen er i nærheten.

Valpeshow venter....

Til lørdag skal Emil på sitt første valpeshow i Letohallen på Dal... Vi har øvd mye på å gå med utstillingsline og litt (bare litt...) på å stå på bord.

Emil er blitt beige nakenhund!

Har slitt med stripping en ukes tid nå vel. Det ville jo ikke løsne, dette svarte valpehåret...

Emil has arrived!

Da har Emil vært her snart en uke allerede. Og det går jo alldeles kjempebra.

Syndiker innhold