Valpeshow venter....

Til lørdag skal Emil på sitt første valpeshow i Letohallen på Dal... Vi har øvd mye på å gå med utstillingsline og litt (bare litt...) på å stå på bord. Han synes ikke dette å stå er så inmari morsomt da... Så jeg er veldig spent på hvordan det går der på valpeshowet.
Det skal visst være med 4 valper totalt. En halvsøster og to som jeg da ikke vet hvem er. Noen herfra kanskje?

Han har forresten også 'bestått' valpekurset sitt også nå da. Fikk faktisk premie for å ha gått en liten løypekonkurranse. Så han er en flink liten tass. Utrolig festlig hund, man må jo bare bli i godt humør når han kommer bærende med dokosten istedenfor å spise opp frokosten sin om morgenen.....

Lykke til på valpeshow

runes bilde

Det blir spennende, men ikke ha for store forventninger om en valp som oppfører seg eksemplarisk i ringen. Fokuser på å ha det gøy, for utstilling skal være gøy for både deg og hunden. Lykke til, og hold oss oppdatert på hvordan det gikk!

BIM...

krikos bilde

Takk takk. Det gikk veldig fint faktisk. Han ble jo litt opptatt av alle hundene i hallen, spesielt mange store raser på denne utstillingen. Mye Grand danois, Leonberger og Berner Sennen. De fyller jo opp kan man si.
Men jeg har trent endel på lineføring og kontakt og fikk mye igjen for det her. Han greide å fokusere på meg i ringen og ikke på alt annet rundt. Det hjalp vel kanskje ikke at oppdrettern gikk bak og lokket og peip til sin hund, da Emil jo selvsagt kjenner igjen han og reagerer på lydene. Hehe, men litt vanskelig skal det jo være da.
Greide fint å hente han inn igjen, og han ble faktisk stående på bordet uten å sette seg. Jeg har jo trent litt for mye sitt på plass og litt for lite stå og var litt skeptisk til dette på forhånd.
Men han ble jo bare slått ut av Gelitus Persille som han har vært valp sammen med - som jo ble BIS4 - syns det var greit jeg!
Nå vet vi hva vi skal trene på til neste gang, så det var morsomt dette ja. Fikk pokal og greier...