Verdens beste kompis!

Noen kaller det galskap, jeg kaller det en lidenskap. Noen kaller det et desperat forsøk på å få morsfølelse for en skapning, jeg kaller det kjærlighet, omsorg og respekt for et annet vesen.

Når jeg møter motgang, et det alltid en der som står ved min side. Når jeg er glad og lykkelig er det alltid en der som deler lykken med meg. Er jeg såret, er det en som vil slikke mine sår. Ler jeg, ler du også. Går jeg meg vill, finner du alltid veien for meg. Er jeg redd, passer du på meg.

Selv om vi ikke snakker samme språk, forstår vi hverandre godt. Du viser med hele kroppen at du er glad i meg. Jeg viser det med å gi deg et hjem hvor du er trygg, en varm seng, turer, god mat, oppgaver du kan løse og et fang å ligge i.

Selv om vi ikke alltid er enige om hvem som er sjefen, er vi alltid venner til slutt. Og til tider er du rampete, men med de varme nøttebrune øyne dine kommer du unna med det meste. Blomstene mine i hagen er forlengst blitt gravd opp og hagen min ser ut som har den blitt invadert av jordrotter. Jeg er bare stolt over at du følger dine instinkter. Du kommer overens med alle og elsker all den oppmerksomheten du får. Hvem ville ikke bli forelsket i deg, verdens beste kompis!

Embla og Eir