Godt Nyttår!

Med 2 ettårige cairn og en liten russellpjokk på 16 uker, var vi unektelig spent på hvordan nyttårskvelden ville forløpe seg for dem.

Da klokken viste 24.00 og hele herligheten var i gang- kom det kun 2 – 3 små boff fra Zoffi i buret, mens Nisse i buret ved siden av var rolig og bare kikket litt spørrende rundt seg. Lille Samson fløy rundt på stuegulvet og terroriserte katta som vanlig, kikket litt rundt seg når det smalt som verst – men lot ikke til å være så fryktelig engasjert eller interessert i det som skjedde på utsiden. Sukker`n har aldri latt seg verken påvirke eller affisere av høye nyttårssmell og satt som vanlig på kista foran vinduet og iakttok det hele med stoisk ro, skal mer til for å vippe den karen av pinnen… Hadde det derimot kommet en søppeldunk rullende over gårdsplassen, ja da ville nok villdyret garantert våknet i ham...

Èn ting er jo sikkert…forbudet mot pinneraketter var tydelig merkbart i år…mindre ”hyling” og færre smell- og det hele virket å være ganske så kjapt over. Godt var det i hvert fall, å få unnagjort ytterligere en nyttårsaften uten vettskremte hunder :-)

Ser frem til (forhåpentligvis) mye gøy med hundene i året som kommer - både når det gjelder utstilling, brukstrening og andre spennende aktiviteter sammen med dem. Og- går alt som vi håper, så blir det kanskje noen småttinger her i løpet av høsten.

Nyttår.

elins bilde

Leste i DTBB noen dager før nyttårsaften at 70% av alle hunder er redd smell, hyl og kraftig lys fra raketter og bakkefyrverkeri. Inka er (som dine hunder Lisbeth) av de resterende 30% som ikke lar seg affisere. Heldigvis. Hun er rolig som skjæra på tunet om det smeller rundt øra på henne. Høye stemmer derimot er hun ikke overbegeistret for, så når gutta i heimen på 11 og 15 kommer i klameri med hverandre er hun usikker og vil gjemme seg. Litt snodig i grunn.......

Godt Nyttår!

gairichs bilde

Morsomt med blogg, Lisbeth!

Her hos oss var alle tre tispene helt uaffiserte, mens "mannen i huset" var skeptisk etter en dårlig erfaring med saluttering på 17.mai. Men det virker som om mindre pinneraketter medførte mindre skumle smell, det hele gikk relativt fort over. Hurra for pinnerakettforbud!

Siri