Cairn i reklamefilm for Norsk Tipping

For noen uker siden fikk jeg videresendt en e-post fra en kollega om at noen bekjente trengte en hund til innspill av en reklame film. Det var vedlagt et bilde av en hund de hadde sett for seg. Ingen av mine tre hunder likner i det hele tatt så jeg svare at jeg har hunder som er veloppdratte, lettlærte og miljøsterke, men de likner ikke på hunden på bildet. Er dere allikevel interessert? Rask svar om at ja, det var liten tid og de var interessert.

Så jeg dukket inn i bildearkivet og fant frem et bilde av alle tre sammen og individuelle bilder av de to yngste. Det er min cairn på 2 år, Sting (Rottriver’s The Police) og Blixen (Brukshoffet’s Baronesse Blixen) en Hovawart tispe på snart to år. Ikke langtid senere ringte telefonen: De ville gjerne bruke den minste hunden på filmen. Sting skulle bli skuespiller! Slikt blir jo matmor stolt av.

Noen dager før innspillingen var vi innom sydamen for å måle Sting. Han skulle nemlig få sydd en drakt av papir slik at det ser ut som om han er full av piñata.

Så var det innspillingsdagen. Vi møtte opp ved 11-tiden og da hadde de vært i gang en stund allerede. Bare hyggelig folk og flere som var hundevante. Sminkedamen var rask å finne frem noe å leke med og Sting følte seg med en gang trygg. Nå måtte han prøve den fine piñata-drakten. Svart og hvite stripe med litt rosa – meget kledelig en tøff gutt.

Sting Lotto1Sting Lotto1

Drakten var litt lang i bena og vanskelig å bevege seg naturlig .. Vi fikk oss en god latter. Sting var uansett fornøyd, for jeg hadde med en stor pose med gulost.
Bena ble klipt kortere på drakten og Sting begynte å blir vant til å ha den på. Hatten som var laget måtte vi gi opp – den datt av med en gang han løp litt og det var jo det han skulle gjøre på scene. Først litt “tørrtrening” uten drakt for at han skulle lære hvor han skulle gå og bli vant til det glatte gulvet. På med drakten igjen og vi var klare. Nå hadde skuespillerne også fått på seg sine drakter og det var et rart syn for en temperamentsfull terrier. Sting knurret dypt og var veldig skeptisk, men han har jo også nysgjerrigheten i orden og dermed gikk det ikke lang tid før han fant mot til å hoppe opp for å se hva dette var for slags rare figurer. Ups – det var folk inne i der og de samme folka han hadde lekt med og fått kos av for litt siden – kult. Sting var like blid og klar for “take1”. Jeg fikk hjelp av sminkedamen holdt på andre siden av scenen og når regissøren ropte ”hund” ropte jeg på Sting og han travet fint over scene bort til en av jente som hadde godbiter å gi han.

Sting Lotto 2Sting Lotto 2

Sting Lotto 3Sting Lotto 3

Det ble en del opptak og dermed en mett og varm hund som forlot scenen. Jeg må si at jeg var så fornøyd med måten han taklet dette på. I fjor gjennomførte han mentalbeskrivelse og viste der at han har hodet på rett plass (jeg har selvfølgelig aldri vært i tvil om det) og at han takler både en og to overraskelser bra. Men måten han oppførte seg på opptaket var over min forventning. Han tok alt og alle med storm – til og med piñata-drakten som jeg var veldig usikker på om han ville være komfortabel i. Det var nesten som han forsto at dette var hans “15 minutes of fame”.

Sting Lotto 4Sting Lotto 4

Så da er det bare å følge med om det kommer en fargerik lottoreklame med en svart, hvit og rosa hund – det er Sting, en cairn selvfølgelig :)

Hilsen Margrethe
www.brukshoffet.com

Sting

Veslemøys bilde

Bra jobba Sting! Gleder oss til å se resultatet "live"...

hilsen pappa Indy og resten av oss på kennel Kadelly

Filmhelt jo!

krikos bilde

Så kult! Håper du får tak i filmen - kanskje den kan legges ut?
Kristin
To Cairn or not to Cairn
http://krikoshka.wordpress.com

Største siden Toto

runes bilde

Utroper herved Sting til den største siden Toto :-)

Gleder meg til å se filmen.

Kjempeflott!!!!

Hapzens bilde

Gleder meg til å se Cairn på TV, han var en skikkelig kjekkas i den drakten da :)

Hilsen Helene

Sting på TV

graces bilde

Nå fikk vi sett reklamen, så flink han er :-)