Leo og julen

I fjor var Leo bare 3 måneder da julenisser, juletre og julepynt invaderte stua. Det ble ikke særlig godt mottatt for å si det sånn. Nissene fikk ikke stå i fred, glitter og kuler på juletreet ble støtt og stadig nappet i. Og heksa som hang over peisen ble bjeffet på, den var jo så skummel! Da gavepakkingen fant sted måtte det en liten burpause til, han var litt for ivrig blant alt papiret og gavebåndene.

I år var jeg derfor veldig spent på hvordan det hele skulle gå da vi skulle pynte til jul. Det var tydelig at han merket at noe skulle skje, han ble veldig rastløs og vi lot han få en liten burpause mens vi pyntet. Han ble rimelig forfjamset da han kom ut og så at stua igjen var invadert av julepynten. Nissene han plagde i fjor måtte han så klart bjeffe litt på og ikke minst den skumle heksa som igjen fløy over peisen. Men med noen godbiter og tilvenning fikk alt stå i fred. Nissene ble ikke så skumle når de hadde godbiter gjemt på seg. Heksa var det ikke så mye å gjøre med annet en å si "Nei" og så var den skrekken borte. Når det gjelder juletreet så tok det over den vanlige kurvplassen, men teppet under treet ble godt mottatt som reserveløsning. Det er også veldig populært å gjemme seg under treet med den nyeste sokkefangsten eller en julepynt som har falt ned. Det er en av de nederste kulene som er veldig populær å nappe etter, men kommer det et "Nei" så kamuflerer han det hele med et gjesp og går bort.

Under selve pakkeåpningen var han en engel og sov enten i kurven eller på fanget mitt. Det er utrolig hvordan adferden forandrer seg i løpet av tiden. Neste år har han passert 2 år og skal ha blitt voksen, kanskje det blir han som deler ut pakkene?