Sesongoppkjøringa i gang!

runes bilde

Sesongen i fjor ble ødelagt på grunn av skade (meg, ikke hunden), men i år satser vi knallhardt på opprykk til klasse 3 i agility. Vi har hatt en 3 måneder lang treningspause, så jeg var litt spent på hvordan vår første trening i 2009 skulle gå.

Det var i alle fall ikke noe å bekymre seg over. Dasher var supermotivert, og kunne alle hindre like godt som i fjor. Ikke noe problem å ta et langt treningsavbrekk! Stor fart og feilfrie hinderkombinasjoner, dette ser bra ut foran 2009-sesongen!

Det eneste jeg måtte jobbe litt med, var slalåm når jeg var på jeg var på venstre side. Dasher hadde en liten tendens til å skvette ut i 10. port, men etter noen repetisjoner satt det greit.

Det største problemet i dag var kulda. Vi trener inne i en ridehall, men det er (minst) like kaldt inne i hallen som på utsiden. Og på utsiden var det -14 grader... Brrrrr...

Go Dasher og Rune.

elins bilde

Lykke til i kampen om opprykk. Håper dere klarer det. Hilsen Elin og Inka.

Lykke til mot opprykk!

Janets bilde

Så flott å høre at ikke noe var blitt "glemt" i treningspausen deres. Det er i grunnen mitt inntrykk også, er det først lært, så huskes det. (på godt og vondt...)
Som du sier, litt rusk kan forekomme, men de tar seg jamen fort inn igjen!
Masse lykke til!

Hilsen Janet