Dyrlege

I går var Amira hos dyrlegen. Det var helt forferdelig, det likte hun absolutt ikke. Han kjente på henne, og fant en fettkul på magen. Han sa det sikkert bare var fett, og at det i verstefall kunne være en blokk(?). Han sa vi kunne ta røntgen av henne, men at det ikke var nødvendig enda. Vi skulle bare holde litt øye med henne. Så klippet vi klør, og hun fikk vaksine.

Jeg hater dyrlegen, jeg har vært utplassert hos dyrlege en gang, og jeg fikk se ting jeg ikke ville se, og jeg fikk innblikk i hvor kalde de må være for å ha et sånt yrke. Grøss.. Heldigvis var alt bra med Mira'n min<3

Hos dyrlegen

graces bilde

Leit å høre at du har så dårlig erfaring med dyrlege, jeg antar det er en annen dyrlege du har vært hos med Amira. Som i alle yrker finnes det de som er gode i faget og de som ikke er det. Så da tenker jeg det er viktig at vi som dyreeiere finner en dyktig dyrlege med empati. God bedring til Amira :-)

Takk for koselig svar. Han

Siljabells bilde

Takk for koselig svar. Han vi var hos nå var flink, jeg er bare veldig nervøs for dyrleger generelt tror jeg. Jeg er livredd for å få dårlige nyheter. Og jeg tror nok Amira fanger opp det. Hunder merker jo at vi er nervøse, og det påvirker også deres oppførsel:-) Heldigvis skal vi ikke så ofte til dyrlegen:-)