Ferie?

Ole og jeg sitter her og diskuterer ferien vår. Vi skal til Spania i år også, siden moren hans bor der. Og vi vil helst være der i 3 uker, vi ser henne så sjeldent, og tiden går så fort. Så er spørsmålet, hva gjør vi med Amira da? Skal vi la familien passe henne, eller ta henne med? Moren til Ole bor i et gigantisk hus, og området er perfekt for hunder. De kan løpe og leke, og masse å lukte på. Problemet et varmen, og at hun også har hunder. Hun har en blandingshund, han heter Dennis. Verdens rareste hund, men han er en engel. Så har vi rottwileren, Minnie. Hun er også kjempesnill. Men er de snille mot Amira, og ville hun vært grei mot de? Jeg tør ikke ta sjanser, man vet jo aldri om hunder blir venner eller ikke!

Pappa er kjempeglad i hunder, han er masse ute om sommeren og han vil sikkert passe henne. Også har vi besteforeldrene til Ole, de bor på en gård langt inne i skogen, og Amira elsker det stedet over alt! De kunne hatt henne litt hver. Amira kjenner de godt, og det er mennesker hun er trygg på. Hun møtte de igjen etter nesten to år for noen uker siden (da vi fikk vite at vi kunne beholde henne) og hun husket stedet, og ikke minst menneskene. Hun piper av glede hver gang hun kommer. Det er det beste stedet hun vet om. Og etter to år så husket hun det!

Uansett er det ekkelt å tenke på å dra fra henne! Og jeg vil ikke ha henne med heller, uten en garanti om at det skal gå bra. Det er fly, nytt sted, varme, og nye hunder og mennesker. Jeg vet at cairn terriere er tøffe, og at de er flinke til å tilpasse seg, men dette er vel litt for mye å forvente av en liten knert som henne? Eller? Vi er så glade i henne, og vi er så redde for å gjøre noe feil. Jeg er redd for å sette henne på kennel også, for de som jobber der kjenner henne ikke. Jeg ser for meg at hun føler at vi svikter henne om vi drar. At hun vil mislike oss for det etterpå. Jeg er sikkert veldig paranoid her, men jeg har aldri hatt en hund før. Jeg vet ikke helt hvordan de tenker, eller hvordan jeg skal velge riktig. Er det noen som har forslag? Bør vi ta henne med, og satse på at det går bra? Eller la familien passe på henne? Og om vi lar familien passe på vil hun bli lei seg da? Håper ikke folk ler av meg, men jeg klarer ikke å innbille meg at hun ikke har følelser.

Hun er jo tross alt "valpen" min<3

Hund på ferie.

elins bilde

Skjønner at du ikke liker tanken på å reise fra hunden i 3 uker til sommeren, men jeg tror hunden får det mye bedre hjemme enn å bli dratt med på flyreise til Spania. Uansett må du nok ha div. vaksiner på forhånd. Rabiesvaksiner skal gjentas flere ganger, og hele vaksinasjonsprogrammet tar lang tid å gjennomføre. Så lenge dere har familie som bor på steder det er fint å ha hund og hunden liker å være der er det jo flott. Vi reiste selv 14 dager til Isla de Margerita utenfor Venezuela til jul i fjor. Mine foreldre var med på turen, så Inka bodde hos svigermor. Det gikk kjempefint. Og det ble vill gjensynsglede når vi kom hjem........ LYKKKE TIL.

Tusen takk for kommentar.

Siljabells bilde

Tusen takk for kommentar. Jeg er veldig usikker. Jeg vil nok heller la henne være hjemme. Jeg syns det blir litt mye stress å ta henne med. For hennes del. Jeg er så ny i dette, har aldri hatt hund før, og man blir så redd for å gjøre feil:-P Men alle må jo begynne et sted:-)