Nynappet:-P

Vi har nå nappet Amira skikkelig. Etter boka. Vi holdt på kjempelenge! Tror nok ikke hun ble nappet ofte der hun var før. Pelsen hennes bare datt av enkelte steder, og rompa hennes ble nesten litt bar. Hun ble veldig fin da, og hun syns nok det var godt å få av seg pelsen, selv om hun ikke er spesielt glad i at vi napper henne. Jeg sammenligner henne litt med andre hunder her inne, og nå ser hun veldig fin ut! Hun hadde veldig lang pels før! Vi har vært flinke. Nå er hun så fin så<3

Bra jobbet!

runes bilde

Veldig bra at du satte i gang med dette på egen hånd! Jeg så på bildet du har lagt inn tidligere at pelsen var lang, ja. Når pelsen detter av nesten av seg selv, da er hunden overmoden for en trim... ;-)

Og det er ikke så farlig om det ikke blir helt "riktig" eller noen bare flekker her og der, pelsen vokser jo ut igjen allikevel. Når du får jobbet med nappingen over tid, vil pelsen bli finere og finere. Da vil du hele tiden ha pels i flere lengder, og ny fin pels som er stri og god.

Jeg har selv trimmet en av våre hunder i dag, og han ble riktig fin. Det tar litt tid, men det var ekstra stas å gå tur med den flotte cairn'en etterpå! Hunden så riktig så stolt og fornøyd ut, han også.

Det var litt (velfortjent) skryt til oss som trimmer hundene våre selv!

Tusen takk for koselig

Siljabells bilde

Tusen takk for koselig kommentar:-D Setter pris på tilbakemeldinger siden jeg er så ny her. Hun er mye finere nå, og det virker som hun trives bedre også. Hun klør seg nesten ikke mer, og nå orker hun å ligge lenge i sola. Pelsen må ha vært ganske varm!

Jeg har tenkt til å kjøpe en sånn "trimme" bok, fant en i dyrebutikken her om dagen. Da blir det sikkert enda bedre neste gang:-D

Trimmebok

runes bilde

Den beste “trimmeboken” jeg har funnet, er “Värdens bästa kompis” av Maud Montgomery-Bjurhult. Det er mulig at du kan få kjøpt en kopi her. Den boka er forresten verdt pengene uansett om du er interessert i trimming eller ikke, for det er en av de beste cairn-bøkene som er skrevet.

Og så har vi jo vår egen trimmeguide, da. Den er jo ganske bra den også...

Tusen takk! :-D Jeg skal bli

Siljabells bilde

Tusen takk! :-D Jeg skal bli flink til dette med trimming, jeg vet ikke om noen som holder kurs her i Moss, og da får jeg lære meg selv:-D Hehe