En liten julehistorie........., eller noe sånt!

Dagen før dagen er alle mer eller mindre stresset. Det meste er i boks, maten er i hus, den siste rengjøringen er snart klar og pakkene er også ferdig innkjøpt og levert og mottatt fra familie og venner. Pakker ja, der er vist ikke bare barna som er spent på hva som kommer under juletreet i morgen. Vår gamle Kasper på snart 11 1/2 år er blitt senil og har gått i barndommen. Han klarte nemlig ikke å vente til imorgen, så han har lusket seg ned i kjeller-rommet der alle pakkene ligger. Topp tenkte nok han, her er det mange gaver, sikkert til meg..... Mer enn halvparten av alle gavene er pakket opp og sprett utover. Ja, hva skal man si, jeg er ikke sint, bare veldig, veldig skuffet, ingen av gavene var til meg, tenkte nok Kasper.
Vi menneskene derimot er ikke like imponert, egentlig ganske sinte. Det forsto han nok, så skamfull som han så ut da han ble "fersket". Ja, ja, nå er det bare å finne ut til hvem og fra hvem pakkene er fra, og så pakke det inn på nytt.
Kan ikke annet enn å le heller, han hadde nok en fin stund der nede alene, så får vi se hva som ligger under treet til han imorgen.

Kasper og resten av gjengen på Kennel Kadelly ønsker alle en riktig god jul!!!!!

Julepakker

graces bilde

Humre humre, ja vi måtte le da vi leste om Kasper og nikke gjenkjennende. Her i huset har vi fått erfare at ingen pakker kan legges under treet uten konstant oppsyn!

God jul :-)

Hehe...luringen Kasper

lisbeths bilde

Kunne ikke annet enn å le nei...typisk cairn ja! Her kan vi heller ikke legge noe under treet uten tilsyn...og i år måtte vi nesten ty til med valpebinge rundt treet, for lille Ronja synes det er uhyre gøy m greiner, kuler og glitter som kan rives ned....pøbel!!

hihi så morsomt - kanskje

Ann-Christins bilde

hihi så morsomt - kanskje ikke der og da - men etterpå:) Riktig godt nytt år til alle to og firbente:)

pakker sorteres etter lukt

Tone Kristines bilde

Rasken sorterer pakkene etter lukt... Så her i huset kan pakkene legges under treet, vi må bare ikke legge Raskens pakker sammen med pakkene til tobeinte. Raskens pakker henger på en knagg i gangen, de tas frem like før de skal deles ut. Og da sorteres også pakkene etter lukt, de med leker og godbiter åpnes umiddelbart, mens griseøret kan vente.. Pakken med griseøre la han til side, lettvint og greit, trengte ikke å grave det ned i sofaen engang... 2.juledag hentet han den frem og pakket den opp...
Når det ikke er pakker under juletreet, så er dette et godt sted å sove..
Tone Kristine