Forandring i leddene

Har en cairn tispe på 7 år, som for en tid tilbake begynte å skrante litt. Det begynte med at hun ikke ville gå i trapper, problemer med å komme seg i bilen, å nå i det siste had problemer med å komme seg på bena etter å ha ligget. Det er som bakparten til tider nesten ser lammet ut.

Det hele startet med at hun begynte å halte, på høyre bakfot i juni 2009. Vi var hos vetrinær på røngen, som ikke kunne finne noe unormalt. Haltingen gikk over etter et par dager, men kunne komme tilbake, om vi gikk litt lange turer.

I dag var vi hos vetrinæren igjen for en ny røngen, å bildene viste store forandringer siden juni. Hun hadde en stor forkalning på høyre kne, (bakfoten) å det var store forandringer på hoftene, som om hoften holdt på å "gli" ut av skålene, å på hofte kulene var det å forandringer.

Vetrinæren mente det ikke var HD, men kunne heller ikke si hva det var, eller hvorfor det hadde skjedd en så stor forandring på så kort tid. Jeg ble da anbefalt å tenke på å avlive hunden, da vetrinæren mente smertestillende ikke var noe løsning, siden dette ikke kan helbredes. Så jeg lurer på om noen andre har had noe lignende på sin cairn, eller kansje vet hva som skjer, sitter med 1000 spørsmål.

Tenker å på å kontakte en annen vetrinær med tilgang til røntgen, men problemet er at den røntgen maskin ligger 80 mil unna.

Kansje noen har vært bort i noe lignende, å kan svare meg, å at det kansje finnes en annen utveg enn avlivning.

Britt

Hei!

lisbeths bilde

Jeg tror nok du absolutt snarest bør vurdere å ta fatt på de 80 milene det blir å reise for å få en grundig sjekk på hunden din. Dette høres ganske alvorlig ut, og ut i fra det du beskriver - synes jeg det høres mistenkelig likt ut på HD.

Lisbeth