Godt nytt år - 2009

Vi som står bak DinCairn ønsker alle våre gjester og bidragsytere et riktig godt nytt år, og feirer begivenheten med en oppsummering og noen nyheter.

Om du er en av dem som har besøkt DinCairn før, ser du sikkert at vi har endret litt på utseendet til nettstedet. Vi har også gjort en del endringer og oppgraderinger, for at DinCairn skal bli et enda mer brukervennlig og spennende nettsted å besøke.

En av de nye tingene vi kommer til å prøve ut, er blogging. Alle som har opprettet en konto på DinCairn har nå fått sin egen blogg. Om du har en konto, er det i grunn bare å begynne å skrive om stort og smått i hverdagen. Du finner bloggen din i menyen "Min blogg" oppe til venstre. Foreløpig er dette bare på prøvestadiet, men om det er interesse kommer vi til å jobbe med å videreutvikle dette.

DinCairn har etter hvert blitt et nettsted med veldig mye innhold. Her burde det være nok å se på, både for gamle og nye besøkende. Det er for eksempel godt over 200 artikler, og nesten 400 utstillingsresultater. I tillegg har vi nesten 700 bilder av cairn terriere, og det må vel være verdens største nett-samling av cairn-bilder?

Det er mange som følger med på disse nettsidene. I løpet av 2008 hadde vi 56.000 besøk, og over 200.000 sidevisninger!

Fortsett å sende oss bidrag, og ha et riktig fint nytt år!