Godt nytt år fra DinCairn

Vi som står bak DinCairn ønsker alle våre lesere og bidragsytere et riktig godt nytt år! I 2009 hadde vi mer enn 200.000 sidevisninger, fordelt på ca. 46.000 besøk. Det setter vi stor pris på, og derfor har vi et par nyttårspresanger til dere!

Nytt av året er at dere nå enkelt kan dele bilder og artikler på Facebook, Twitter og andre sosiale nettsteder. Se etter knappen “Dele/Lagre”, trykk og send til ditt favorittnettsted!

Det blir mer og mer vanlig å bruke mobilen på internett, og det må vi selvsagt være med på. Derfor har vi nå laget en mobil-vennlig versjon av DinCairn. Dere finner den på m.dincairn.no. Vi håper at den kommer til nytte og glede for dere!

Helt til slutt så ønsker vi at dere fortsetter med å poste bilder og skriver artikler. Sender inn resultater fra utstillingsringen og andre aktiviteter. Bruker forumet til å stille spørsmål, og bloggen til å fortelle småhistorier. Gir kommentarer på andres bilder og innlegg. På den måte vil DinCairn fortsette å være et spennende og “levende” nettsted!

Godt nytt år!

mariraris bilde

Herlig at dere følger med i tiden;) Lover bra for at nettstedet ikke dør ut.
Godt nytt år til dere også:D