Inka til minne

En av de hundene som har fått mye omtale på DinCairn de siste par åra, er Inka. Sammen med Elin var Inka en av de få cairn terrierne som konkurrerte i lydighetsringen, og med strålende resultater. For bare et halvt år siden fikk de opprykk til klasse 3, men for en uke siden fikk vi den triste beskjeden om at Inka var gått bort.

Elin har alltid vært flink til å rapportere om både konkuranseresultater og treninger til oss, både om oppturer og nedturer. Og vi har alltid satt pris på å høre om hvordan det gikk med dem. Vi fikk også med oss Elin og Inka “live” noen ganger, og det var alltid morsomt å se den lille cairn terrieren sammen med de mer “vanlige” lydighetsrasene.

Selv om det var tungt å høre om Inkas bortgang, forsøker vi allikevel å glede oss over alt det hun fikk til. Vi har lest gjennom en del gamle artikler, og fant blant annet denne fine filmen av Inka i lydighetsringen.

Takk for innsatsen, Inka!

Tenker på deg

Turunds bilde

Uff, det var forferdelig trist å høre. Vi vet alle hvor vondt det er å miste en god venn. Man får et tett bånd når man jobber så mye sammen som dere gjorde. Og hva dere oppnådde - helt utrolig bra!! Tenker på deg Elin, håper du når tiden blir moden vil skaffe deg ny ny cairn som kan følge i Inka's fotspor.
Grethe og Tarro