Ny agilitysesong

Agilitysesongen er i gang, og NKK arrangerte agilitystevne i Bø i Telemark 19. februar. For Dasher og meg var det årets første konkurranse, og vi dro spente avsted. Hvordan lå vi an i forhold til de andre cairn-ekvipasjene? Det var mange gode cairn terriere i fjor, og det blir sikkert enda bedre i år.


I Bø møtte vi to andre entusiastiske cairn-eiere i agility, Grethe med Tarro og Bente med Wicky. Og så må vi ikke glemme Zita som Bente også konkurrerer med. Zita er strengt tatt en rottweiler, men hører liksom med i cairn-gjengen. Grethe og Bente har allerede konkurrert i år, men for oss var dette altså årets første konkurranse.

Løpene gikk kjempefint, det ble en 1. plass i hopp på Dasher og meg. Grethe og Tarro endte på 3. plass og Bente og Wicky på en 5. plass. Plasseringen ble ikke så bra i agility, der disket vi. Det var en litt teknisk og vrien bane, og alle de andre cairn-ekvipasjene disket også.

Det var også hyggelig å møte cairn-eiere ved utstillingsringen, der dukket det opp flere gamle kjenninger.

Det er sikkert mange andre cairn der ute som driver med agility eller andre aktiviteter. Send gjerne hverdagshistorier, resultater eller annet til DinCairn, så skal vi legge det ut til glede for andre cairn terrier entusiaster!

Stor gratulasjon til Rune og

ruths bilde

Stor gratulasjon til Rune og Dasher med dette flotte resultatet!!!

Gratulerer

gelituss bilde

Gratulerer så mye med seieren. kjempegod reklame for cairn

Rune og Dasher

lisbeths bilde

Grattis - utrolig bra!! :)

Heia Rune og Dasher

elins bilde

Gratulerer med seier i årets første konkurranse. Dette lover bra.

Rune og Dasher

tone tereses bilde

Gratulerer så mye. Det var kjempekjekt å se hvor flinke dere er!