Snart slutt...

I nesten sju år har vi drevet DinCairn på hobbybasis. Vi har samlet inn mer enn 2000 bilder, artikler, utstillingsresultater og annet cairn-relatert stoff. Nå er det dessverre snart slutt. Men slapp av, alt innholdet vil være tilgjengelig i all overskuelig framtid!

Publiseringssystemet vi bruker er svært gammelt, og webhotellet vi bruker vil ikke lenger tillate at vi kjører dette systemet. På grunn av de mange spesialtilpasningene vi har gjort, for eksempel systemet for lagring av utstillingsresultater, vil en oppgradering av systemet være veldig komplisert og tidkrevende.

Vi velger derfor å legge ned DinCairn nå. Alt innholdet vil fortsatt være tilgjengelig, men det vil ikke lenger være mulig å legge inn nytt innhold. Dette vil antakelig skje i løpet av 1-2 uker. For de som har konto, vil det i denne perioden være mulig å logge seg inn her.

Vi takker alle som har bidratt med innhold i alle disse åra. En spesiell takk til Ruth Rolstad og Geir Stuldalen som har gjort en kjempejobb med å samle og registrere utstillingsresultater.