Takk for meg

I februar d.å. er det 7 år siden jeg hadde en prat med Truls Krogh (tidligere leder av Cairn Terrier Klubben) på en hundeutstilling, om det å lage en resultatside fra utstillingsringen. En resultatside ble det!

I begynnelsen var det kun resultater fra de utstillingene jeg selv var på som kom inn, men etter hvert så ble det bare bedre og bedre. Jeg ringte rundt og fikk tak i resultater. Jeg skjønte at dette tiltaket falt i smak hos ganske mange, og etter hvert kom resultatene “inn av seg selv” uten at jeg behøvde å tenke på det. Har også fått høre at i Trøndelag er det “ansatt” en egen “hoff-fotograf” til å ta bilder fra utstillingene der oppe. Ut fra bildene jeg har fått derifra så greier Geir den jobben flott.

På alle utstillingene jeg selv var på så hadde jeg med meg kamera, slik at BIR/BIM bilde ble tatt. Også andre har blitt flinke til å ta med kamera på utstilling. Personlig synes jeg det er ganske artig at det følger med et BIR/BIM bilde fra ustillinger. Spesielt gøy må det jo være hvis det er en ganske nybegynner i ringen som gjør det bra.

Som sagt så gikk det litt tregt i begynnelsen å få inn resultater, men jøss som det har bedret seg!!! Etter at siden DinCairn kom opp så har mange også sendt inn resultatene direkte dit og det er jo der de skal ligge. Det beviser jo også at folk synes at resultatsiden er noe som har “livets rett”.

Jeg har stortrivdes med denne “jobben” og har prøvd mitt beste på å få inn resultatene så fort som murlig. Men nå føler jeg for en liten pause. Derfor har Geir Stuldalen, Kennel Gelitus, vært så grei å si seg villig til å overta for meg. Da håper jeg at dere der ute er like flinke til å sende resultatene til han som til meg. Dere kan nå han på resultatservice@dincairn.no.

Da ønsker jeg Geir lykke til og er sikker på at han vil klare dette kjempebra. Samtidig vil jeg ønske alle kjente og ukjente et flott nytt år, og takke alle så mye for at dere har vært med på at Resultatservice har blitt så bra som den er. Uten DERE hadde jeg ikke klart det.

Takk for meg og jeg kommer nok tilbake!!!

Klem fra Ruth


Nordisk Vinner 2006 - Vikingskipet

Takk for strålende innsats!

Janets bilde

Vil samtidig ønske Geir lykke til i den nye "jobben"!
Hilsen Janet

Kjempeinnsats

utgaards bilde

Du har gjort en kjempejobb med disse oppdateringene.
Jeg misunner ikke den som overtar.

Hilsen
Roy