NoPee - norskprodusert markeringsbelte

Jeg var på besøk hos en venninne, hvor jeg for første gang fikk se en cairn med et mavebelte som forhindret den fra å tisse innendørs. Det kunne jeg tenkt meg til den ene hannhunden min, som markere når han er inne eller når vi er på besøk hos venner. Jeg tar imot cairn for trimming og spesielt når det er løpetisper så skal hannhunden min beskytte territoriet sitt, og det innebærer markering!

Men det viste seg å være vanskelig å få tak i beltet her jeg bor, i Stavangerområdet. Dermed bestemte jeg meg for å lage beltet selv. Jeg kikket nærmere på mavebeltet hos min venninne, og satte i gang med å lage et (dog med noen modifiseringer).

Beltet er laget av bomullstoff som jeg vasker før jeg syr beltet, dette pga. krymping men først og fremst for å fjerne eventuelle miljøgifter som stoffer kan være satt inn med, og som kan forårsake hudallergi. Inne i beltet er det brukt bomullstoff som er lett vokset, samt en absorberende brikke.

På hver side er det sydd inn strikk, dette for å hindre at tisset bare renner ut og ikke blir sugd opp. Strikkene hjelper også til med å holde “utstyret” på plass uten at det strammer. I tillegg har beltet borrelåser slik at det blir helt tilpasset den enkelte hund, og hunden kan bevege seg fritt. Når beltet er brukt kan det vaskes på 60 grader.

Jeg lager markeringsbelter med ulike mønster, jeg har stoffer med klassiske, ensfargede, tøffe og morsomme mønster. Beltet selger jeg for for 175,- + porto.

Ikke bare hindrer beltet uhell, men flere hunder tisser bare en gang i beltet og så slutter de med å markere inne. Den ene hannhunden min som hele tiden skulle passe territoriet sitt, har nå helt sluttet å markere inne selv om det er hunder som kommer for trimming eller hunder er på besøk hos oss.

Apropo besøk, når jeg er på besøk hos andre med mine hannhunder har jeg alltid et belte med og når det kommer hannhunder på besøk til oss får de utlevert et belte. Kjekt for både tobente (!) og firbente.

Ønsker du å kjøpe markeringsbeltet kan du kontakte meg på mobil: 959 33 475.

NoPee-hilsen fra
Tone Hatleskog

NoPee

Janets bilde

Kan anbefales!
Hilsen Janet

Nopee

gelituss bilde

Hei
Helt klart att nopee er efektivt. Vi har 2 hanner hjemme og spesielt når noen av tispene har løpetid må gutta gå med beltene sine.

Nopee

Tor-Egils bilde

Hei!
Vi har bestilt 2 stk., ett til Bobben og ett til bestekompisen Mattis!

NoPee funker!

Tor-Egils bilde

Nå er NoPee mottatt og allerede utprøvd i møte med lille Teo. Bobben lettet på beinet en gang, og det ble en overraskelse for ham! Han lettet ikke på beinet flere ganger innendørs i ettermiddag. Ikke en dråpe havnet på stolen han siktet på! Anbefales på det varmeste!