Tømming av analkjertler! Grøss..

I dag har menneskene mine overgått selg selv. Bare fordi jeg har vært litt opptatt av min egne, lekre stump i det siste så dro de meg med borti veien her, ned i en kjeller og inn til dyrlegen. Og hva ventet der???

Sår i stumpen!

Jeg har ingenting i mot dyrleger, de bruker å være riktig greie med meg. Gir meg godbit og klapper og stryker, også skryter de jo alltid av det flotte underbittet mitt da!

Men i dag traff jeg en dyrlege-dame med skumle hensikter kan dere tro!

De siste dagene har området “der bak” vært litt sårt og irritert hos meg. Jeg har da selvsagt kompensert ved å passe på å sleike titt og ofte slik at det ikke skulle sprekke opp. I tillegg har jeg benyttet sjansen til å sette meg ned i den kalde snøen når vi har vært ute. Deilig! Men dette kunne da ikke folkene mine tolerere tydeligvis, så etter først å ha fora meg med markkur i tre dager ringte mamsen i dag til denne dyrlegen da.

Dumme damen.

Mamsen klarte selvsagt å få time med en gang, og i vei det bar. Ikke lange turen forsåvidt, da det kun er ett hus mellom oss og klinikken.

Når vi kom inn i venterommet møtte jeg en tispe som var litt uheldig med utseendet sitt stakkars. Ho hadde på seg en plastskjerm av typen sånn man får når man mister manndommen. Uffa meg, jeg sendte ho noen medfølende blikk før hun måtte ut i offentligheten som lampehund. Lite visste jeg om hva som ventet…

Vi kom inn på behandlingsrommet, og jeg fikk hilse på dyrlegedamen, Hun virket grei, men hadde feil type godbit. Sånne verdensvante karer som meg spiser ikke hva som helst!

Jeg blei løfta opp på et bord, som jeg alltid blir, og ante fred og ingen fare. Damen lytta på meg, og så på de fine tennene mine. Ho syns selvsagt også at de var riktig lekre. Bombe det da..

Etter rutineundersøkelse skjedde det jeg nesten ikke klarer å snakke om. Damen tok på seg hansker, og putta en finger (eller var det en hel hånd?? Kjentes sånn ut!) inn i det aller helligste, der sola aldri skinner. Jeg krympet meg sammen og prøvde å sette meg ned slik at ho ikke skulle komme til, men papsen holdt meg oppe. HVA var dette for en sammensvergelse??

Damen klemte på meg i området rett innenfor åpningen, og så spruta det visst ut noe baki der. Det kom til og med klager over dårlig lukt, noe jeg ikke merket i det hele tatt. Haha, skulle bare mangle at ikke ho blei litt tilsølt når ho er så dum og putter kroppsdelene sine der de ikke hører hjemme!

Analkjertlene mine var det visst ho hadde tukla med. De var ikke så veldig fulle sa ho, så hvorfor jeg har vært så ivrig å sleike meg i det siste var visst litt mystisk.

Etter dette overgrepet tok damen frem en barbermaskin og begynte å skinne meg i området rundt stumpen min. Og det, skal jeg si dere, gjorde vondt!! Jeg var jo så sår der fra før, også kommer ho og gjør ting verre?? AUA!

Heldigvis varte det ikke så lenge da, og etterpå smurte ho på meg en salve som faktisk var litt behagelig å få på.

Lampehund, jeg??

Behandlingen min gikk mot slutten, og jeg var glad det hele var over. Men tror dere ikke damen kom med en skjerm??? Jeg trodde jeg skulle dåne, slike skjermer har jeg dårlig erfaring med.. Også ser man jo så teit ut!

Jeg fikk en skjerm de mente skulle passe bra, også slapp jeg ned på gulvet. Men til min store forskrekkelse klarte jeg ikke lengre å sleike meg i rumpa. De hadde sperret tilgangen! Hva var dette for slags behandling? Trodde leger skulle gjøre ting bedre jeg?

Så da måtte jeg traske ut i offentligheten jeg også da, med lampeskjerm på hodet. Gud veit hvor lenge dette vil holde på, men jeg skal i hvertfall passe på å holde meg mest mulig innendørs i dagslys.


Artikkelen ble opprinnelig publisert her. Gjengitt med tillatelse fra forfatter.

Stakkars deg, Charlie!

Janets bilde

Jeg skjønner godt at du føler deg forulempet etter en slik behandling, men du får tenke sånn at det sikkert blir veldig bra snart! God bedring inni skjermen!

Hilsen Janet