Norges vakreste veteran - en cairn selvfølgelig!

I helgen var det avslutning på årets veteran alle raser på Kennelklubbens utstilling på Hamar. Her skulle det bli avgjort hvem som bl.a. skulle bli årets veteran.

Ch Wictorys Sparky, Dennis, hadde ledet denne i flere måneder, men siden vi ikke var i Tromsø, hadde de som lå bak gjort sakene sine bra der og kommet enda nærmere.

Spenningen var derfor stor, for etter lørdagen, var både pomeranian og corgien kommet knepent forbi. Men det skulle holde å bli plassert i BIS finalen.

Da han ble utropt til BIS2, var det endelig klart: En cairnterrier var blitt årets veteran alle raser på NKK. En flott prestasjon etter å ha blitt 2xBIS2 og hele 3xBEST IN SHOW av 5 mulige finaler han har deltatt i på NKK utstillinger i år.

I tillegg til dette gikk han hen og vant Veteran gallaen på Hamar Kulturhus kvelden i forveien. Utrolig gøy med en cairn som er sterk i hodet, å gå ut på en scene, med høøøy musikk, masse lys og et applauderende publikum. Ikke alle klarte å mestre det like bra. Dennis var virkelig i sitt ess, showet som bare en cairn kan.

I første runde var vi trukket ut i par, pussig nok mot den flotte welsh corgi’n som vi kjempet mot i årets veteran. Et meget spennende og sterkt par. Gleden var stor da dommeren valgte å la Dennis går videre, Deretter var det walk over for vår del.

I semifinalen gikk han mot en stilig dvergpuddel og i finalen en lekker italiensk mynde. Mange flotte hunder, men den beste hunden denne kvelden ville dommeren skulle være – en cairn!

En utrolig helg som vi alltid vil huske og dette er like mye en seier for rasen som for oss. Det har vel aldri skjedd før at en cairn terrier har gått helt til topps i NKK årskonkurranse eller en Veteran galla.

Årets veteran på NKK utstillinger: Wictorys Sparky (Dennis): Fotograf: Janne GregersenÅrets veteran på NKK utstillinger: Wictorys Sparky (Dennis): Fotograf: Janne Gregersen

GRATULERER!!!!!

ruths bilde

Gratulerer så mye med tittelen Årets veteran!! Ikke vet jeg om det er noen andre cairner i Norge som har opplevd dette før, men noen må jo være først!!

En verdig tittel til en lekker hund

Ruth

Gratulerer!

gairichs bilde

En velfortjent seier til en flott hund! Det må ha vært en fantastisk opplevelse for dere.

Siri og Sven

GRATULERER

utgaards bilde

Gratulerer med Dennis sine resultater i år.
Dette var gøy for dere.
Vi må si at vi var nok nesten like spente som dere når vi sto i vikingskipet å så på finalen under Norsk Vinner.

Kari-Anne og Roy
kennel Black Thunder