Dette har du ikke sett før!

Førstkommende helg er det NKK-utstilling i Bø i Telemark, og på lørdag har du anledning til å se mange fine cairn terriere i utstillingsringen. Men på søndag skal det også en del cairn i aksjon, og det blir et lite historisk øyeblikk! Nysgjerrig?

For aller første gang (i alle fall så vidt vi vet) skal det starte et rent cairn-lag i en agility lag-konkurranse. Har du anledning til å være i Bø på søndag, er dette en hendelse du ikke bør gå glipp av. Og laget hadde satt pris på en heia-gjeng!

Initiativtaker (og lagleder) til dette laget, er Grethe Løken. CTK har også vært svært positive, og er inne som sponsor for laget. I førstkommende nummer av Cairn Nytt vil du kunne lese en fyldig presentasjon av laget og de enkelte ekvipasjene.

Så få med deg denne hendelsen, kom og se på cairn-laget i Bø på søndag!

Å filler`n......skulle

lisbeths bilde

Å filler`n......skulle gjerne vært der - hadde vært morro om det ble filmet! Lykke til hele gjengen, krysser alt vi har for dere!

Heia, heia!

Janets bilde

Jeg må være enmanns "heiagjeng" fra Oslo, i år har jeg ikke anledning til å komme til Bø, pga kurshelg i Oslo, men skal tenke masse på dere, og heier alt jeg kan! :-) Synes det er så utrolig bra at dere stiller lag, det i seg selv er jo en bragd. Masse, masse lykke til!

Hilsen Janet i Bergen

Lykke til i Bø.

elins bilde

Ønsker alle på laget masse lykke til i Bø. Har ikke anledning til å komme dit, men håper å se dere på Drammen hundefestival i april. GI JERN, DERE STILLER JO MED CAIRN.....

Lykke til!!

AnnikenogKitas bilde

Det blir nok litt for langt å dra for meg.Kanskje jeg får sett dere på oslo hundeshow hvis dere skal ditt.Hadde vært morro å se flere cairn. Lykke til til alle på laget. Så utrolig bra at det er flere cairn som holder på med agility. Håper på å få samlet sammen et lag her i Trøndelag også.

stå på

hitos bilde

Skulle gjerna vore i heiagjengen, men snøstorm og lang veg setter ein stoppar for det. Skal krysse armer og bein for alle cairn på laget, spesielt for Rune og Hitos Dasher!! Hito