Løpetid i heimen

Nå er det action på gang i heimen og mor og far har tydd til strenge sikkerhetstiltak. Det er løpetid! Det er vår første løpetid og jammen er det hektisk.

Da er det godt at gode venninner hadde en lekegrind billig til salgs. Matmor er også veldig glad for at hun kan gå på jobb om morgenen – for makan til sirkus! Til tross for at den løpske, Mia (Brocaires Mighty to Save) er i lekegrinda, har likevel den ballstyrige Leo (Brocaires Laudes Leopold) klart å klore av omtrent halvparten av ryggpelsen hennes. Riktignok trengte hun litt napping, men det får være måte på alt. Nå trodde vi at vi hadde hørt hele vokabularet til hundene, men nå er det mange nye lyder som vi aldri har hørt før. En klagesang og jeremiade uten like. Jammen er vi glade for at vi ikke har en hel kennel.

Gleden over å være hundeeier har blitt litt dempet nå etter nyttår. Vi oppdagte at lille Mia haltet på ene bakfoten. Da det ikke gikk over ble det en tur i røntgen og der ble det fastslått at hun har Calve Legg Perthes sykdom. Vi syns jo at dette er trist, for vi hadde sett for oss et valpekull en gang i framtiden. Nå blir ikke det noe av ettersom det er ting som tyder på at dette kan være genetisk. Hun skal opereres nå i løpet av våren og da blir det med stor sannsynlighet sterilisering samtidig.

Nå bor vi et stykke i fra sentrale strøk, så noe voldsom oppfølging på fysioterapi som massasje og svømming i basseng (som vi har lest om at noen hunder får her i forumet) har vi ikke anledning til. Men vi skal jo gjøre så godt vi kan og heldigvis er den lokale veterinæren alltid tjenestevillig. Men kanskje noen av dere cairn-eiere har noen gode tips og trøstens ord?

LØPETIDLØPETID

Løpetid

lisbeths bilde

Morsomt bilde! Tro hva som foregår oppe i hodene på disse to? Hehe....
Det høres veldig kjent ut....her har vi også et vakent hylekor og ei revelje uten like under løpetid - gutta er helt bajas!

Veldig synd med sykdommen til Mia, håper hun vil få det bedre etter operasjonen. Lykke til!