Verdens første cairn-spill?

På DinCairn har vi historier, resultater, bilder og videoer av cairn terriere. Men ingen spill... I alle fall ikke før nå! For nå har vi laget det som kanskje er verdens første cairn terrier spill. Lyst til å prøve?

Du er en cairn terrier, og har fått i oppdrag å holde området fritt for grevlinger (eller "badgers", som det heter på engelsk). Spillet skal du se nedenfor, om du har installert Adobe Flash Player 9. Under spillet finner du instruksjoner, om du trenger mer hjelp for å komme i gang. Lykke til!

Du bruker musa for å styre cairn terrieren (som for øvrig er NUCH Hitos Dasher). Bruk snuta på hunden som "siktepunkt", og klikk med venstre musetast når du har siktet deg inn på en grevling. Jeg sikter ofte mot hodet til grevlingen, og har funnet ut at ett klikk som oftest er nok for å ta knekken på den. Men jeg kan love deg at du kommer til å stresse noe voldsomt med museklikk når du kommer på nivå 5 og over!

Når du tar knekken på en grevling, ser du at den suser bakover og forsvinner. Samtidig gir den fra seg et kraftig "grynt". Dersom du ikke klarer å stoppe en grevling i tide, vil den ta et jafs av deg. Da mister du litt energi (se oppe til venstre i spillet), samtidig som du gir fra deg et "klynk". Om du klikker et sted hvor det ikke er noen grevling i det hele tatt, hører du et bjeff.

Jeg har klart å komme til nivå 10, men synes det er vanskelig å komme noe videre. Noen av dere som klarer noe bedre? Gi i så fall lyd fra deg i kommentarfeltet!

Jeg (Rune Mathisen) har flere spill på planleggingsstadiet, så følg med på DinCairn for mere moro!

emneord: cairn terrier online game badger hunt kill

Cairn-spill

lisbeths bilde

Jeg greide til nivå 11!!!! Nå er jentungen i gang her.....

level 12 :-)

Trines bilde

Hvis Dasher er litt sliten idag, så er det fordi han har drept 412 grevlinger og dratt helt til nivå 12!! (og jeg er sliten i pekefingeren ha ha)

Morsomt tidsfordriv i solskinnet!

Level 13!

lisbeths bilde

Ha! 620 kverka grevlinger.

Grevlingjakt.

elins bilde

Rakk å ta knekken på 320 grevlinger før energien rant ut. Kom til nivå 11. Dette var rett og slett genialt Rune. Venter i spenning på neste genistrek.......

Grevlingjakt igjen.

elins bilde

Eldstesønn Magnus på 15 er hekta. Kom til nivå 14 og tok 393 grevlinger. Ungdommen har spillegalskap ( he, he )

424 grevlinger.

elins bilde

Grand prix er ikke akkurat kjempespennende mens noe som ligner på en polkagris lirer av seg noen merkelige toner. Da er grevlingjakt mye morsommere, og i dag tok jeg 424 stk......
Men vi heier på Norge og Maria.... Go for it..........