The Dirty Dozen rides again!

Helgen 26 og 27 april arrangerte Norsk Dobermann Klub utstilling I Stangehallen og da ble Crufts-gjengen The Dirty Dozen enige om at dette var en super anledning til at alle kunne treffes igjen. Denne gangen var vi ikke ”alene”, for Mairi hadde med gubben (Kjetil) og Line og Øyvind sine 2 barn.

Det ble bestilt plass til 4 campingvogner og 2 bobiler på Tangenodden camping et lite stykke syd for Stange. Line og Øyvind stilte med en splitter ny stor vogn i en noe ubestemmelig farge på den ene veggen. Men flott var den og måtte inspiseres etter alle kunstens regler da spesielt av mannfolka. Folk ankom utover ettermiddagen/kveld. Da var det tid for en hyggelig sosial kveld.

Mairi var den som hadde hatt mest jobb med all bestilling billetter etc til Crufts turen så vi andre ville gjerne overrekke henne en gave som takk for det flotte opplegget hun hadde fikset til oss.

Som dere ser ble hun veldig overrasket og kjempeglad for gaven. Det var tydelig at den falt i smak! Dette er en kopi av et bilde som ble kjøpt på crufts og som ble rammet inn her hjemme,

Lørdag var det utstilling med Dommer Andres Beare fra Irland. The dirty dozen gjengen tok med seg ALT. Gelitus fikk hannhund certet- Black Thunder fikk tispecertet mens BIR og BIM gikk til far og datter, nemlig Cairness`s Ace O`Diamond (eier: Windline) og Gledesprederens My Tansy (Eier: Kismuil).

Må legge til en kommentar som kom fra dommeren da Cairn var ferdig stilt: ”I have never seen so many good quality cairns at a show before. You have an excellent quality of cairn here in Norway!“. Dette var jo flott å høre!

Ikke vanskelig å forstå da, at humøret var på topp lørdagskvelden. Da grillet vi deilig mat. Noen i gjengen har en litt spesiell dialekt og da kan det lett oppstå ”språkproblemer” Da spesielt for ei skotsk dame, vilket gjorde at vi fikk oss mang en god latter.

Den ble ganske kjørlig utover kvelden og da er det flere måter og varme seg på. Et kyss, en god varm kos eller på litt flytende. Ser da ut til at Geir virkelig satte pris på å få litt varme i kroppen på denne måten, på en kaldt vår kveld.

Lørdag ettermiddag var det tid for litt trimme veiledning. Øyvind hjelper her Anne med å trimme Teddy (Terrible`s Bamhsebrakar )slik at han skal ta deg best mulig ut på utstillingen dagen etter. God at de litt mer erfarene stiller opp for de som ikke har holdt på så lenge. Slik skal det være!

Søndag var det igjen tid for utstilling igjen med Dommer Harry Vella fra Malta, noen fra The Dirty dozen gjengen viste å ta med seg ALT! Kari Anne og Roy (Kennel Black Thunder ) fikk både hann og tispecertet + at de fikk BIR og BIM.

Ikke nok med det, Ylva (Magnum Opus Unbelievable Sweete) gikk bort og vant gruppa og da med en helt ny handler. Roy og Kari Anne måtte dra etter rase bedømmingen siden datteren skulle ha konfirmasjonsoverhøring.

Igjen var det superlativer som kom fra dagens dommer: ” You have an amazing quality of of Cairns here in Norway” Med slike uttaler fra helgens 2 dommere viser vel at avlsarbeidet i Norge er på rett vei.

En stor gratulasjon sendes til alle ”vinnerene” og får sats på at det ikke er så lenge til vi kan gjenta en slik hyggelig helg i hverandres selskap. Til slutt et bilde av en av helges solstråler: Martin.