Netti og familien hennes

Da jeg “Netti” kom til verden var jeg den eneste i kullet, jeg storkoste meg med mammaen min i en hel uke før det skjedde noe mer i valpekassen.

Oppdretteren min driver med Jack Russel Terrier også, og ventet valper på den ene tispa si. En uke etter at jeg kom til, oppdaget “matmor” at det var noe galt med denne JRT tispen og fikk henne i bilen og til Dyrlegen. Der ble det foretatt et haste-keisersnitt og da “matmor” kom hjem igjen hadde hun med seg JRT tispen og hennes 4 små.

Mammaen min var veldig bekymret for hun forsto at det var noe som skjedde i den andre valpekassa, da det var stor aktivitet hele tiden….Matmor gjorde det hun kunne for å få denne JRT tispen til å die valpene sine, men som førstegangsfødende/keisersnitt forsto hun nok ikke alvoret i det å få barn- og avviste de stakkars små... Mammaen min er en snill liten cairn terrier dame, og da “matmor” og “matfar” spurte Mamma om hun ville ha flere valper svarte hun selvfølgelig ja…. alle 4 var velkommen i valpekassa vår. Jeg synes faktisk det er greit å dele mammaen min med de andre.

Koselig at du la ut

Cillas bilde

Koselig at du la ut historien om Netti her Grace:)

spennende

runes bilde

Dette er jo en kjempespennende historie, Cilla. Sånt noe må jo havne på forsiden, ikke gjemmes vekk som en kommentar. Send oss gjerne oppfølging av historien, hadde vært morsomt å følge disse valpene videre.

Og til alle andre: har dere morsomme eller triste hverdagshistorier som dere vil dele med andre, send det til oss!