Amigo =)

Herlig krabat!

lisbeths bilde

Ser veldig "lur" og frekk ut :-)

Fine gutten!

Evas bilde

Men du må fortelle hvor du kommer fra!

Amigo

Amigos bilde

Amigo -Sandcairn Stefano Amos- kommer fra Mathopen, bor nå på Sotra =) foreldre: Nordic Strength Bozzy Boy Koz`n - Sandcairn Luna Daniela Sophia . Og han har bursdag 17 mai ;)

Barnebarn

h-midtss bilde

Hei sann. Jeg er oppdretter på far til dette kullet, men han har blitt omplassert, og jeg vet ikke hvor han er... Vil bli veldig glad for opplysninger om hvor han er hen!!

Hilsen Heidi, www.nordic-strength.net

beklager det vet jeg ikke. d

Amigos bilde

beklager det vet jeg ikke. d kan du vel finne ut av om du kontakter omplasseringen? veldig kjekt å se bilde av pappaen hvertfall. =)

HM

h-midtss bilde

HAn ble solgt fra min valpekjøper, men jeg har ikke fått vite hvor.. Jeg hadde satt stor pris på å få kontakt med den nåværende eieren. Kanskje oppdretteren på Amigo vet?

Hilsen Heidi

PS . Emma som du ser på hjemmesiden min er farmor til AMigo d;D

amigo

Amigos bilde

bare fem mnd gammel knekker han foten og ryker leddbånd til hoften :( etter jaget en katt og falt ned ca 4 meter.. jaja takk og pris han er forsikret! helt syke priser hos vet! tom med forsikring..
tenker han kommer t bli en smule overvektig nu da han skal holdes i ro, og er allerede 7,3 kg..syntes han er stor nok nå.. :) ?

forresten går d an legge inn noe video her? har en skjønn film av Amigo og bestevenn pusen =)

video

runes bilde

Om du vil ha inn en video på DinCairn, så opprett en konto på YouTube. Så laster du opp videoen din der, og sender oss lenken til videoen.

Rune