Staff og Cairn.

Så hadd ho mor kjøpt seg en Staffordshire Bullterrier. - Ikke helt etter Cairn Terriern sitt ønske. Kaisa (Cairn) på 6 år syns rett og slett det nye familiemedlemmet var heeelt forferdelig!! Ikke sto ørene på han, LANG og ekkel hale, temmelig bøllete og voldsomt plagsom!! NEI og NEI!!! Så skulle hun i tilegg være sammen med dette vesenet i 7 uker...
Otto, som var ferskingens navn var godt kjent med Cairn før han møtte Kaisa. Fra uka før hadde han allerede erfart 4 Cairn. Derav en valp og 3 voksne... Otto har virkelig sansen for den deilige pelsen man kan bite seg fast i og halen som står rett til værs (nesten som radiostyrte biler). Mer skulle det bli!! Selv hadde jeg trimmelista lengre enn lengst, så Otto fikk virkelig brynt seg på disse "radiostyrte bilene". Fra hannhunder til tisper..
Han fikk gjennomgå litt av hvert.. men nesten INGEN cairn likte han.. de syns veldig godt om sine egne da :P

Men etterhvert ble til og med en noe fornærmet Kaisa småbegeistrert for denne skapningen.. Otto er et sjarmtroll. I en alder av 4 mnd var han allerede større enn Kaisa. Hun hadde særdeles god kustus på han, men ble han for voldsom var fanget et flott fri sted!

Så var sommeren over, Otto og jeg dro hjem og Kaisa ble igjen hos "Bestemor og bestefar".
- Da spørs det da, om hun blir like fornermet neste gang vi kommer hjem ;)