Syv år med superinnsats!

I syv år har Ruth Sheila Rolstad sørget for å holde alle utstillingsinteresserte i Norge oppdatert med resultater, en fantastisk innsats som veldig mange har satt pris på. Nå ønsker hun seg en velfortjent pause. Kanskje du kunne tenkt deg å overta denne viktige jobben?

Det Ruth har gjort de siste syv åra er kanskje helt unikt i hunde-Norge, finnes det noe annet nettsted som leverer dagsferske utstillingsresultater fra hele landet? Jeg kjenner i alle fall ikke til noe liknende, og utstillingsinteresserte cairn-folk har vært virkelig privilegerte. Tusen takk, Ruth, for den flotte jobben du har gjort!

Men nå vil altså Ruth gjerne ha en pause. Hun fortsetter ut dette året, men så må noen andre overta. Vi håper at vi får en ny ildsjel til denne jobben, for vi vet at det er veldig mange som setter stor pris på å få ferske utstillingsresultater. Kunne du tenke deg jobben? Send i så fall din søknad til Ruth.

Igjen takker vi Ruth for fantastisk innsats, og vi håper at noen har lyst til å ta over denne jobben.

Takk Ruth, for en fantastisk

Veslemøys bilde

Takk Ruth, for en fantastisk jobb du har gjort for oss utstillere. Du har laget Nordens raskeste resultat-service og vi ønsker din erstatter lykke til!!!

Takk til Ruth

Ludviks bilde

Tusen takk for en kjempeinnsats med lynrask resultatservice!