En snill hvetefarget cairn til en snill gammel dame

Hei alle sammen. Jeg har blitt kontaktet av en hundevant sprek, oppegående gammel dame som ønsker seg en hvete farget hannhund som må være godt voksen, gjerne opp i årene, helst med mørke pigmenter.

Oppdatering 20.okt.2006: Historien som fortelles her, endte godt! Fru Wermolin har nå fått en ny hund.

Fru Wermolin som hun heter er 80 år, sprek, går turer 3 ganger til dagen. Hun bor nær Holmenkollen og hver dag spaserer hun ut i marka der hun treffer sine venner, men for tiden uten hund, noe som gjør turene tunge og dagene lange.

Hun har inntil nylig hatt en Hvete farget hannhund som i de siste 3 årene slet med sukkersyke og som måtte gi tapt nylig. Jeg tror den ble 14 år. Hun har hatt cairn i over 20 år.

Her er forklaringen på hvorfor denne hunden må være hvete, godt voksen og gjerne opp i årene:

Da fru Wermolin skaffet seg hunden hun nylig mistet for 14 år siden måtte hun gå igjennom en lang prosess for å få ha denne hunden i boretslaget, ja med Advokat og det hele. Denne saken vant hun frem men hun orker ikke å gå igang med denne prosessen i dag. Hun er en meget klok dame som har funnet ut at hvis hun får seg en tilsvarende hund så kan den erstatte hennes dypt savnede uten at det blir lagt merke til.

Er det noen som vet om det skulle være en hvetefarget hund som kunne passe for henne? Denne hunden kommer til å få det supert på alle måter. Hun går jevnlig for å ordne den i pelsen og som nevnt går hun på turer 3 ganger til dagen.

Hvis dere skulle vite om noen kandidater, vennligst kontakt meg snarest, jeg synes forferdelig synd på denne damen.

MVH,
Eigil