Julehilsen fra oss i DinCairn

Vi som jobber med DinCairn ønsker alle våre lesere en riktig god jul. Kos dere, og stell pent med hundene! Vi har ikke tenkt å ta så lang jule-ferie, og er tilbake med mere spennende stoff allerede til uka. For dere må jo ha litt lesestoff i romjula!

lesestoff i jula.

elins bilde

Ønsker alle aktive cairn eiere et riktig godt nyttår. Sender spesielt en hilsen til Grace og Rune m/ flere som har laget superflotte sider for oss cairn diggere.
Mitt lesestoff i jula mens vi ferierte på Isla Margarita utenfor Venezuela var boka "klikkertrening for din hund" av Morten Egtvedt og Cecilie Krøste. Denne boka er etter min mening et must for alle som ønsker å klikkertrene med sin hund.

Takk til Rune som har fått meg på nett. Nå funker det.

takk for skryt

runes bilde

Takk for skryt for nettsidene, men alle som har bidratt med stoff på DinCairn fortjener en stor takk! Og du er jo en av dem, Elin, så takk til deg for lydighetsartiklene dine. Vi gleder oss til å høre mer om deg og Inka i år.

Enig med deg at "klikkertrening for din hund" er en meget god bok. Jeg fikk lest litt i jula jeg også, men var nok ikke på et så eksotisk feriested som deg... Vil ikke røpe hva jeg har lest, for da ville jeg kanskje avslørt hva dere har i vente av lesestoff på DinCairn i løpet av våren! ;-)